Τετάρτη 22 Μαΐου, 2019

Έξαλλος ο Ντ.Τραμπ με τους στρατηγούς του για Συρία: «Φεύγουμε – Κάντε ότι είπα ότι θα κάνω»

Εμμένει στην απόφασή του ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να αποσύρει τις αμερικανικές δυνάμεις από τη Συρία παρά τη δήλωση ρεπουμπλικανού Γερουσιαστή ότι ο Αμερικανός πρόεδρος επανεξετάζει την απόφασή του, ενώ ταυτόχρονα μίλησε ευθέως για “αποτυχημένους στρατηγούς που το μόνο που κάνουν είναι να παραπονούνται”.

«Απλά κάντε ότι είπα ότι θα κάνω», σημείωσε πριν από λίγη ώρα ο Ντ. Τραμπ απευθυνόμενος στους στρατηγούς του και αναφερόμενος στην απόσυρση των αμερικανικών δυνάμεων από τη Συρία.

Ο Τραμπ  απάντησε και στον γερουσιαστή Λίντσεϊ Γκράχαμ, ο οποίος είχε δηλώσει μετά τη συνάντησή του με τον ίδιο στον Λευκό Οίκο ότι «επανεξετάζει» την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από την Συρία.»

«Στήριξα την προεκλογική μου καμπάνια στο βασικό σύνθημα ότι θα; Φύγουμε από τη Συρία. Τώρα που τελείωσα με τα;  ψευδή νέα και μερικούς αποτυχημένους στρατηγούς, που δεν μπορούσαν να κάνουν τη δουλειά τους μέχρι που ήρθα στο Λευκό Οίκο, άρχισαν να παραπονιούνται για εμένα και τις τακτικές μου, οι οποίες όμως αποδίδουν», έγραψε ο Ντ.Τραμπ για να καταλήξει με ένα και σε αυστηρούς τόνους μήνυμα:

Σχολιάστε

Translate »