Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, 2019

Έρχεται η απόλυτη «κόλαση»: Aιματοχυσία ετοιμάζουν οι Κοσοβάροι – Στα σκαριά η δημιουργία υπηρεσίας για εκτελέσεις Σέρβων!

Αντισερβικό άξονα δημιούργησαν οι ΗΠΑ με Κροατία, Αλβανία και Κόσοβο μέσω νατοϊκής στρατιωτικής  άσκησης με την επωνυμία «Άμεση Ανταπόκριση 2019», η οποία διεξάγεται στην Κροατία στο  Ζαντάρ.

Πρόκειται για την δημιουργία επίλεκτης κοινής δύναμης από ειδικές δυνάμεις  της Αλβανίας, της Κροατίας  και των νεοσύστατων ΕΔ  του Κοσσυφοπεδίου.

Το μελλοντικό σχέδιο του ΝΑΤΟ για την περιοχή περιλαμβάνει στο επόμενο στάδιο του, την δημιουργία μόνιμης κοινής δύναμης από τις χώρες αυτές για αντιμετωπιστεί ο σερβικός στρατός και οι εκατοντάδες Ρώσοι σύμβουλοι,  που περιδιαβαίνουν στην Ν.Σερβία και στο Βόρειο Κόσοβο.

Την ίδια στιγμή έχουμε ανησυχητικές πληροφορίες του σερβικού τύπου που φέρουν τις μυστικές υπηρεσίες του Κοσόβου να ιδρύουν υπηρεσία «εκτελεστών» στα πρότυπα της ισραηλινής Μοσάντ, για να εξουδετερώσει » Σέρβους εγκληματίες» σε όλο τον κόσμο.

Το  πρώην μέλος του αλβανικού απελευθερωτικού στρατού KLA, Ridvan Tahiri μίλησε για την δημιουργία ειδικής υπηρεσίας πληροφοριών βασισμένης στο μοντέλο της ΜΟΣΑΝΤ, με σκοπό να  απαγάγει και να εκτελεί Σέρβους, οι οποίοι θα είναι ύποπτοι για υποτιθέμενα εγκλήματα πολέμου στο Κοσσυφοπέδιο.

Οι επιχειρήσεις αυτού του τύπου δεν θα πρέπει να περιορίζονται μόνο στο έδαφος του Κοσσυφοπεδίου, αλλά και πέραν αυτού, συμπεριλαμβανομένης ολόκληρων των Βαλκανίων και της Σερβίας φυσικά.

«Για τη σύλληψη εγκληματιών πολέμου που διέπραξαν τα εικαζόμενα εγκλήματα και τη φερόμενη γενοκτονία εναντίον Αλβανών στο Κοσσυφοπέδιο, θα πρέπει να δημιουργηθούν διάφορες επιχειρησιακές ομάδες.

Η πρώτη ομάδα θα συλλέγει τα  δεδομένα του στόχου και θα διεξάγει την στενή παρακολούθησή του.

Η δεύτερη ομάδα θα αποσκοπεί στην εξάλειψη του στόχου (εκκαθάριση ή απαγωγή), ενώ η τρίτη ομάδα θα εξασφαλίζει την μεταφορά των απαχθέντων στην Πρίστινα μέσω διπλωματικών οδών», εξηγεί ο Tahiri.

Σύμφωνα με αυτό το δελτίο τύπου, όλοι οι ηγέτες του Κοσσυφοπεδίου γνωρίζουν το σχέδιο αυτό.

Σχολιάστε

Translate »