Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, 2019

Αλβανοί βιαστές σπέρνουν το τρόμο στο Κολωνάκι: Αποπειράθηκαν να βιάσει τρεις γυναίκες!

Δίδυμων Αλβανών βιαστών έσπειρε το τρόμο στο έρημο Κολωνάκι σε τρεις διαφορετικές επιθέσεις στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου και μπροστά στα μάτια έκπληκτων περαστικών, όρμησε στα θύματα του για να τα θωπεύσει.  

Ατομο ηλικίας 25-35 ετών, μετρίου αναστήματος 1.70 – 1.75 που μιλούσε σπαστά ελληνικά με αλβανική προφορά με ανοικτά καστανά ίσια μαλλιά που φορούσε ένα χακι μακό μπλουζάκι και μπεζ παντελόνι κι ένας συνεργάτης του, με τα ίδια χαρακτηριστικά περίπου, ψθες στις 21:20, πλησίασε νεαρή γυναίκα που περίμενε μαζί με τη φίλη της στο φανάρι για να περάσουν απέναντι στη στοά του City Link, της όρμηξε από πίσω και άρχισε να τη θωπεύει.

Εκείνη αντέδρασε έντονα, άρχισε να φωνάζει και να τον κλωτσά στα πόδια όμως αυτός αντί να απομακρυνθεί, έκανε ένα βήμα πίσω και στη συνέχεια ξαπαπλησίασε για να ολοκληρώσει την αισχρή του πράξη, βρίζοντας και απειλώντας.  

Οι δύο γυναίκες έφυγαν τρέχοντας αναζητώντας αστυνομικούς και την ώρα που απομακρύνονταν είδαν τον περίεργο άνδρα να πλησιάζει μαζί με τον συνεργό του στη συμβολή της Πανεπιστημίου με τη Ζαλοκώστα άλλες δύο γυναίκες και να επαναλαμβάνει το σκηνικό του τρόμου.

Η γυναίκα με τη φίλη της βρήκαν στην Ερμού αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ενημέρωσαν για το συμβάν και δύο μηχανές με τρεις αστυνομικούς μετέβησαν στο σημείο που τους επέδειξαν χωρίς όμως να καταφέρουν να εντοπίσουν τον δράστη.

Σχολιάστε

Translate »