Πέμπτη 4 Ιουνίου, 2020

Αλλο Ζαβό κι ετούτο. Ηλιόπουλος για Εξάρχεια: «Δεν γνωρίζω γκέτο μια περιοχή με τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα». Δλδ αν πάρω την σημαία μου την Ελληνική και πάω για καφε την πλατεία θα φύγω αρτιμελής ε; Τι λές βρε βούρλο;

Ο Νάσος Ηλιόπουλος εξέφρασε την αντίθεσή του με την άποψη ότι τα Εξάρχεια έχουν μετατραπεί σε γκέτο, την ώρα που πληθαίνουν οι φωνές ότι η περιοχή αποτελεί άβατο, έπειτα και από την επίθεση στους Λιμενικούς. «Τα Εξάρχεια είναι μια γειτονιά…με πολύ μεγάλα και σοβαρά προβλήματα. Δεν θα έλεγα γκέτο τα Εξάρχεια», δήλωσε στο Open TV ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων. «Κάθε σαββατοκύριακο έχει 10.000-15.000 επισκέπτες. Δεν γνωρίζω γκέτο μια περιοχή με τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα», είπε ακόμη ο κ. Ηλιόπουλος και συμπλήρωσε «Στις περιοχές γύρω από τα Εξάρχεια ανεβαίνουν τα ενοίκια λόγω του Airbnb. Υπάρχει σε αυτές τις περιοχές ένα παιχνίδι real estate που διώχνει τους κατοίκους».
Ο κ. Ηλιόπουλος δήλωσε ότι τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Αθήνα είναι η ασφάλεια και η καθαριότητα. «Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να αισθάνεται φοβισμένος στην πόλη που ζει. Θέλουμε μια πόλη φωτισμένη. Οσον αφορά στην καθαριότητα, η Αθήνα δεν μπορεί να είναι καθαρή πόλη αν δεν μάθει να κάνει ανακύκλωση. Εχει τεράστιο πρόβλημα στη διαχείριση των απορριμάτων», τόνισε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές για τον δήμο Αθηναίων.Τέλος, ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρθηκε και στο πώς δέχθηκε την πρόταση από τον Αλέξη Τσίπρα, για την υποψηφιότητά του. «Όταν μου έκανε την πρόταση ο Τσίπρας ήμουν τραυματισμένος στο πόδι στο ΚΑΤ. Μου είπε “Καλά πως κατάφερες και έσπασες το πόδι σου;” και του απάντησα “Σε κουτσό άλογο ποντάρεις”. Τελικά όλα καλά, και συμφωνήσαμε για να διεκδικήσω την δημαρχία της Αθήνας».

Σχολιάστε

Translate »