Τετάρτη 10 Ιουλίου, 2019

Απίστευτος Ν.Κοτζιάς: «Φασίστες και ακροδεξιοί με απείλησαν με βία στο Μόναχο» – Επίθεση του πρώην ΥΠΕΞ σε Έλληνες της Γερμανίας

Εξίσου προκλητικός παραμένει ο Νίκος Κοτζιάς, αποκαλώντας τους Έλληνες της Γερμανίας που διαφωνούν με τη Συμφωνία των πρεσπών «φασίστες» και «ακροδεξιούς». Ο πρώην ΥΠΕΞ δείχνει την ποιότητα του «Έλληνα πολιτικού» και αποδεικνύει πως η «πρώτη φορά αριστερά» έχει καταλύσει πλήρως τον βασικό πυλώνα της δημοκρατίας, την ελευθερία του Λόγου.

Στους χαρακτηρισμούς «φασίστες» και «ακροδεξιοί» επέμεινε ο Νίκος Κοτζιάς για τους Έλληνες της Γερμανίας που τον αποδοκίμασαν στο Μόναχο κατά τη διάρκεια ομιλία του για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σε ανάρτησή του στο Twitter την Τρίτη ο πρώην υπουργός Εξωτερικών επιτέθηκε και στη «διαπλοκή» ότι τους «πήρε υπό την προστασία της».

Η ανάρτηση του κ. Κοτζιά:

Μετά από 3 ώρες συζήτησης και αφού απαντήθηκαν ένα προς ένα επιχειρήματα φασιστών σε εκδήλωση Ελλήνων του Μονάχου, οι ακροδεξιοί άρχισαν να απειλούν με βία. Ο κόσμος τους γιουχάρησε και τους ανάγκασε να εγκαταλείψει εκδήλωση. Η διαπλοκή στην Ελλάδα τους πήρε υπό προστασία της

Στο Μόναχο οι πολίτες που διαφωνούσαν με τη Συμφωνία των Πρεσπών διέκοπταν τον Νίκο Κοτζιά που δεν δίστασε να τους χαρακτηρίσει «ακροδεξιούς, φασισταριά, χουντικούς» χρησιμοποιώντας εκφράσεις «άκου χουντικέ» και «βούλωσέ το και άκου»!

Έντονα αποδοκίμασαν τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά Έλληνες της Γερμανίας, κατά την διάρκεια εκδήλωσης που ο ίδιος ήταν ομιλητής στο Μόναχο για την ελληνική εξωτερική πολιτική και την Συμφωνία των Πρεσπών.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, πολίτες που παρακολουθούσαν εξέφρασαν την διαφωνία τους, διακόπτοντάς τον.


Σχολιάστε

Translate »