Απειλούν ευθέως με τους S-400 Μέσα από ένα σάιτ που ελέγχεται από την τουρκική ΜΙΤ, η Άγκυρα στοχοποιεί ευθέως νησιά του Αιγαίου, δείχνοντας όπως αναφέρουν, χερσαίες, αεροπορικές και ναυτικές βάσεις σε νησιά με που η Τουρκία θέλει την αποστρατικοποίησή τους. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Αφρική 18.11.2020 – 19:01161 Ο Ερντογάν προετοιμάζει διχοτόμηση της Λιβύης – Με νέα πολεμικά σχέδια ετοιμάζεται να απαντήσει ο Σίσι Τα νησιά που στοχοποιεί ευθέως είναι μεταξύ άλλων η Θάσος, η Μεγίστη, ο Άγιος Ευστράτιος, τα Ψαρά, η Σαμοθράκη, η Λήμνος, η Λέσβος, η Χίος, η Ικαρία, η Σάμος, η Αστυπάλαια, η Κάλυμνος, Πάτμος, Κως και η Ρόδος. Όπως αναφέρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που το ανήρτησαν, “Η Ελλάδα παραβίασε τις διεθνείς συμφωνίες και την αγνόησε δημιουργώντας διάφορες στρατιωτικές οχυρώσεις στα προαναφερθέντα νησιά.”

BySfairika.gr

Νοέ 19, 2020


Απειλούν ευθέως με τους S-400
Μέσα από ένα σάιτ που ελέγχεται από την τουρκική ΜΙΤ, η Άγκυρα στοχοποιεί ευθέως νησιά του Αιγαίου, δείχνοντας όπως αναφέρουν, χερσαίες, αεροπορικές και ναυτικές βάσεις σε νησιά με που η Τουρκία θέλει την αποστρατικοποίησή τους.

 

Τα νησιά που στοχοποιεί ευθέως είναι μεταξύ άλλων η Θάσος, η Μεγίστη, ο Άγιος Ευστράτιος, τα Ψαρά, η Σαμοθράκη, η Λήμνος, η Λέσβος, η Χίος, η Ικαρία, η Σάμος, η Αστυπάλαια, η Κάλυμνος, Πάτμος, Κως και η Ρόδος.

Όπως αναφέρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που το ανήρτησαν, “Η Ελλάδα παραβίασε τις διεθνείς συμφωνίες και την αγνόησε δημιουργώντας διάφορες στρατιωτικές οχυρώσεις στα προαναφερθέντα νησιά.”
Την ίδια ώρα φαίνεται μεγάλη η ενόχλησή τους και από την πιθανότητα να αγοράσει η χώρα μας τους F-35, αφού εξαπολύουν μεγάλη επίθεση και στο γεγονός αυτό και απειλούν πλέον ευθέως με τους S-400.

Η κίνηση αυτή είναι μία από τις πολλές των τελευταίων ημερών, με την Άγκυρα να προσπαθεί να διαιωνίσει την ένταση και να ζητά ολοένα και πιο παρεμβατικά αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου, για να επωφεληθεί η ίδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »