Τρίτη 19 Φεβρουαρίου, 2019

Αποκάλυψη «βόμβα»: Η κίνηση ματ του Πούτιν που θα «στραγγαλίσει» την Ευρώπη (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αποκάλυψη βόμβα από την βρετανική εφημερίδα The Sun, η οποία επικαλούμενη πηγές των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών γράφει ότι ο Πούτιν έχει ήδη δημιουργήσει δύο στρατιωτικές βάσεις στη Λιβύη, όπου στέλνει δυνάμεις της GRU, Spetsnaz, S-300 και πυραύλους Kalibr με σκοπό τον έλεγχο της βόρειας Λιβύης και των προσφυγικών ροών προς την Ευρώπη.

Ο Πρόεδρος Πούτιν έχει στείλει ήδη ισχυρές ρωσικές δυνάμεις και προηγμένα οπλικά συστήματα στη Λιβύη προκειμένου να ελέγξει τις προσφυγικές ροές και να εκβιάσει με αυτό τον τρόπο την Ευρώπη, σύμφωνα με όσα αναφέρει η βρετανική The Sun.

Η βρετανική σελίδα επικαλούμενη πηγές της εντός των Βρετανικών μυστικών υπηρεσιών, αναφέρει ότι οι διοικητές των Βρετανικών Μυστικών Υπηρεσιών έχουν ήδη ενημερώσει σχετικά την Πρωθυπουργό Τερέζα Μέι.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Πούτιν έχει ήδη δημιουργήσει δύο ρωσικές στρατιωτικές βάσεις στο Τομπρούκ και την Βενγκάζη, μέσω της ρωσικής ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρίας Wagner Group, η οποία έχει κατά το παρελθόν συνδεθεί με το Κρεμλίνο και τον Ρωσικό στρατό.

 

Σύμφωνα με τη The Sun, στην Λιβύη έχουν σταλεί ήδη οι υπερσύγχρονοι ρωσικοί πύραυλοι Kalibr, αλλά και το πυραυλικό σύστημα αεράμυνας S-300.

Σχολιάστε

Translate »