Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, 2019

Δόγμα «Νόμος & Τάξη»: 6 συλλήψεις αλλοδαπών χθες σε Εξάρχεια και ΑΣΟΕΕ

Αποτελέσματα φαίνεται πως είχε η χθεσινή έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε πλατεία Εξαρχείων και ΑΣΟΕΕ, στο πλαίσιο του νέου δόγματος της κυβέρνησης για σκληρότερα μέτρα καταστολής. 

Οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση στην πλατεία Εξαρχείων και τη γύρω περιοχή, καθώς και πέριξ του Οικονομικού Πανεπιστημίου, (οδός Αντωνιάδου), πραγματοποίησε την Τετάρτη η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, με την συνδρομή και της ΟΠΚΕ (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας).

Στόχος να μπει τέλος στα «στέκια» ναρκωτικών

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, η επιχείρηση εντάσσεται στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων και του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της ΓΑΔΑ, που αποσκοπεί στην αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών σε δημόσιους χώρους, καθώς και να αποτρέψει τη δημιουργία «στεκιών» χρηστών ναρκωτικών, σε περιοχές του κέντρου των Αθηνών.

Κατασχέθηκαν 625,7 γραμμάρια ναρκωτικών

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης συνελήφθησαν έξι αλλοδαποί, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της εμπορίας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών, καθώς και της εισόδου, διαμονής και κοινωνικής ένταξης υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια.
Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 625,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα ηρωίνης, 926 πακέτα τσιγάρων, 119 συσκευασίες καπνού, 375 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σχολιάστε

Translate »