Πέμπτη 16 Μαΐου, 2019

Ελένη Τοπαλούδη: Το «ροζ κυκλώμα» της Ρόδου και η σπείρα διακίνησης ναρκωτικών – Το κίνητρο της δολοφονίας

Συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε άγρια η 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη στην Ρόδο.

Πλέον οι Αρχές που ασχολούνται με την ύπαρξη ενός ροζ κυκλώματος που εκβίαζε και βίαζε φοιτήτριες σε Ρόδο και Κρήτη, εξετάζουν πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο οι δύο νεαροί να τη σκότωσαν γιατί πιθανόν να άκουσε κάτι που δεν έπρεπε.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Καραϊβάζ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», υπάρχουν πληροφορίες ότι τόσο ο 19χρονος, όσο και ο 21χρονος Ροδίτης συμμετείχαν σε ένα ευρύτερο κύκλωμα, το οποίο είχε να κάνει με τη χρήση, αλλά και τη διακίνηση ναρκωτικών, ωστόσο υπάρχουν ακόμα κενά.

Οι λιμενικοί από την άλλη, εκτιμούν ότι η απόφαση για τη δολοφονία της Ελένης πάρθηκε από κοινού και πιθανότατα το κίνητρο της άγριας δολοφονίας να μην ήταν ερωτικό.

Όπως είπε ο Γ. Καραϊβάζ, δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι τη χτύπησαν, την έδεσαν, την έβαλαν στο φορτηγάκι ενώ εκείνη είχε τις αισθήσεις της και παρά το γεγονός ότι τους μιλούσε δεν την πήγαν σε ένα νοσοκομείο, αλλά την έριξαν από τα βράχια.

Εκτιμάται επίσης από τους Λιμενικούς, ότι ο Ροδίτης ήταν εκείνος που έδινε τις εντολές, παρά την ενεργή συμμετοχή του στο φρικτό έγκλημα.

Σχολιάστε

Translate »