Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, 2019

Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση των μηχανικών στη χαλαρή συνάντηση που διοργάνωσε η ΔΚΜ / Τμήμα Δυτικής Ελλάδας με καλεσμένο τον Πρόεδρο του ΤΕΕ, κ. Γιώργο Στασινό, στο “Big Ben” της Αγίου Νικολάου, στη

Ο κ. Στασινός, ο οποίος συνοδευόταν από τον επικεφαλής της ΔΚΜ / Τμήμα Δυτικής Ελλάδας, κ. Παναγιώτη Τσώνη, αντάλλαξε απόψεις με τους συναδέλφους του για την εκλογική αναμέτρηση της 3ης Νοεμβρίου και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένος από την μαζική προσέλευση μηχανικών στην εκδήλωση. 

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Πρόεδρος του ΤΕΕ, κ. Γ. Στασινός, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:  

«Ο στόχος μας είναι να αυξηθεί η συμμετοχή των συναδέλφων στις εκλογές. Για την παράταξή μας ο στόχος είναι να αυξήσουμε το πανελλαδικό ποσοστό μας, που ήταν 28%, και να φτάσουμε στο 33%. Αυτό θα είναι το υψηλότερο ποσοστό που έλαβε οποιαδήποτε παράταξη τα τελευταία 35 χρόνια. Θεωρώ ότι στη Δυτική Ελλάδα η ΔΚΜ θα είναι πρώτη με σημαντική διαφορά. Διεκδικούμε, αυτή την φορά πολύ δυνατά την προεδρία του ΤΕΕ  στη Δυτική Ελλάδα.».  

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, οι Βουλευτές Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ανδρέας Κατσανιώτης και κα. Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο κ. Κώστας Τόγιας ως εκπρόσωπος του Βουλευτή Αχαΐας της ΝΔ Άγγελου Τσιγκρή, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας, κ. Ανδρέας Μαζαράκης, ο Γραμματέας του ΠΕΑΚ κ. Αριστείδης Ασημακόπουλος, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ, κ. Σπύρος Πολίτης κ.ά.

Σχολιάστε

Translate »