Βρισκόμαστε μπροστά σε μία μοναδική ιστορική στιγμή, στο αποκορύφωμα μίας επίθεσης που ξεκινάει από πάρα πολύ παλιά και τελειώνει με την δημιουργία της Νέας Τάξης Πραγμάτων ή της «νέας κανονικότητας» που μας αφήνει παρακαταθήκη η παγκόσμια επανεκκίνηση που γίνεται με τον Covid19. Σε αυτή την βίαιη και σκληρή αλλαγή καλούμαστε να…

πάρουμε θέση και να αντισταθούμε.
Εμείς ως ενεργό και αναπόσπαστο μέρος αυτής της κοινωνίας, μπροστά σε αυτή την πραγματικότητα δεν μένουμε με σταυρωμένα χέρια και παίρνουμε την πρωτοβουλία να ξεκινήσουμε ομάδα αντίστασης στα Δυτικά Προάστια και συγκεκριμένα στις περιοχές του Ιλίου(Ν.Λιοσίων) και της Πετρούπολης. Απογοητευμένοι από το σύνολο των Αστικών Κομμάτων(εντός και εκτός Κοινοβουλίου) που υιοθετούν στην βάση της, την επίθεση που μας έχει εξαπολύσει το Παγκόσμιο Κεφάλαιο , θέλουμε από την μία να αποκρούσουμε την επίθεση αλλά κυρίως να πάρουμε τις τύχες των ζωών μας πίσω στα χέρια μας.
Δεν έχουμε καμία κομματική υποστήριξη, δεν έχουμε συγκεκριμένη ιδεολογική ή οπαδική ταυτότητα. Είμαστε οι φίλοι, οι συγγενείς, οι συνεργάτες, οι άνθρωποι της καθημερινότητας που οργανωνόμαστε. Είμαστε οι άνθρωποι που έχουμε υποστεί πρώτοι και πολύ σκληρά τις επιπτώσεις των 10 χρόνων επίθεσης που δέχεται η χώρα μας και ο ελληνικός λαός και ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ!
-Είμαστε απέναντι στην εργαλειοποίηση του ιού από το κράτος και το σύστημα, που αποσκοπεί στην συντριβή εργασιακών, δημοκρατικών, συνταγματικών δικαιωμάτων, η οποία ευνοεί τις πολιτικές εξόντωσης που έχουν υπογραφεί μέσα από τα μνημόνια.
-Είμαστε αρνητές του οικονομικού θανάτου της μικρής και μεσαίας τάξης που επιφέρουν τα λοκ νταουν.
-Είμαστε αρνητές της ποινικοποίησης της χαράς, της τέχνης, της κοινωνικής επαφής, των νέων ανθρώπων.
-Είμαστε αρνητές ενός ζοφερού κόσμου που ετοιμάζουν για εμάς και τα παιδιά μας.
-Είμαστε αρνητές των εκβιασμών που συνοδεύουν τους επερχόμενους εμβολιασμούς, που πολύ πιθανόν να επιφέρει σοβαρές συνέπειες σε όσους αρνηθούμε να τους κάνουμε.
-Δεν πιστεύουμε πως αυτοί που βρίσκονται στο τιμόνι της χώρας θέλουν να μας σώσουν γιατί αν σκόπευαν να μας σώσουν, δεν θα έδιναν 25 εκατομμύρια στα κανάλια για να μας πείσουν.
-Δεν πιστεύουμε πως ο βασικός σκοπός τους είναι να αντιμετωπίσουν κάποιον ιό, γιατί δεν θα το έκαναν με προστίματα και αστυνομοκρατία αλλά θα βελτίωναν το εθνικό σύστημα υγείας.
-Δεν τους πιστεύουμε γιατί αν έλεγαν την αλήθεια δεν θα κάνανε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να φιμώσουν και να λογοκρίνουν κάθε αντίθετη άποψη.
Σας καλούμε να στηρίξετε την πρωτοβουλία μας, να ενωθείτε μαζί μας και να ενισχύσετε τον αγώνα μας. Το μέλλον μας προμηνύεται ζοφερό και οφείλουμε να αντισταθούμε σε κάθε γειτονιά!
ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ (των 100 ευρώ)
Πρωτοβουλία κατοίκων Ιλίου-Πετρούπολης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »