Δευτέρα 1 Ιουνίου, 2020

Η ημέρα των Μεγάλων Δασκάλων και Πατέρων της Εκκλησίας συνδυάστηκε με μια όμορφη γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από το 1ο ΕΠΑΛ Αιγίου,

dav

Η ημέρα των Μεγάλων Δασκάλων και Πατέρων της Εκκλησίας συνδυάστηκε με μια όμορφη γιορτή για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από το 1ο ΕΠΑΛ Αιγίου, παρουσία του δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου που βρέθηκε στο σχολείο συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Γρηγόρη Τριανταφυλλόπουλο.

Ο κ΄.Καλογερόπουλος στον σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται από τη δημοτική αρχή για τη βελτίωση των συνθηκών σε όλες τις δομές του δήμου υπερτονίζοντας τη σημασία που δίδεται στα σχολεία. Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο δήμαρχος στην ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου του 1ου ΕΠΑΛ Αιγίου και τις ενέργειες που γίνονται από τη δημοτική αρχή ώστε να προχωρήσει η δημοπράτηση του έργου. 

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ΄.κ΄.Ιερώνυμος που μίλησε για την τεράστια σημασία του έργου των Τριών Ιεραρχών που συνεχίζουν να αποτελούν πηγή έμπνευσης στα βάθη των αιώνων, παρουσία του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας Γ.Αφράτη.

Στην άριστη συνεργασία με τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και κατ επέκταση τον δήμο Αιγιάλειας αναφέρθηκε ο διευθυντής του σχολείου κ΄.Χαράλαμπος Παναγιωτακόπουλος εκφράζοντας την ικανοποίηση της μαθητικής και εκπαιδευτικής κοινότητας για την παρουσία του Μητροπολίτη, του δημάρχου και του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευση αλλά και του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας την γιορτή του 1ου ΕΠΑΛ.

Από την πλευρά του ο κ΄.Τριανταφυλλόπουλος κατέδειξε την καθημερινή προσπάθεια που γίνεται από την Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε συνεργασία με τους διευθυντές, ώστε να αλλάξουν όψη τα σχολεία μας και να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο οι συνθήκες στις σχολικές μονάδες του δήμου μας.

Σχολιάστε

Translate »