Πέμπτη 22 Αυγούστου, 2019

Θεσσαλονίκη όπως… Βαγδάτη: Νέες συμπλοκές – Τσιγγάνοι και αλλοδαποί αλληλοσκοτώνονται στους δρόμους

Η κατάσταση στην Θεσσαλονίκη έχει ξεφύγει, αφού η συμπρωτεύουσα θυμίζει πόλη της…Άγριας Δύσης, καθώς ομάδες αλλοδαπών και τσιγγάνων αλληλοσκοτώνονται στους δρόμους.

Μόνο το τελευταία δύο 24ωρα είχαμε 4 περιστατικά!

Σε προσαγωγές επτά ατόμων προχώρησε η αστυνομία από την περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, όπου έσπευσαν δυνάμεις της, έπειτα από αρκετές κλήσεις πολιτών, για συμπλοκές μεταξύ ομάδων αλλοδαπών.

Τα επεισόδια μεταξύ δύο ολιγομελών ομάδων σημειώθηκαν στην οδό Μαργαροπούλου πίσω από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό. Υπήρξαν αναφορές για πυροβολισμούς, οι οποίες, όμως, δεν έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής από την αστυνομία.

Στην ίδια περιοχή λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου Αλγερινός δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα, από ομάδα αλλοδαπών. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ως κίνητρο τη ληστεία, ενώ διερευνάται αν το περιστατικό αυτό μπορεί να σχετίζεται με τα βραδινά επεισόδια.

Οι προσαχθέντες μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου.

Επιπλέον το Σάββατο υπήρξαν δύο τραυματίες μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν στα Διαβατά Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στην περιοχή των Υψωμάτων, μεταξύ ομάδων τσιγγάνων, ενώ την Παρασκευή, ομάδες Πακιστανών και Αφγανών ενεπλάκησαν κοντά στο Νέο Σιδηροδρομικό συνεπλάκησαν μεταξύ τους με καδρόνια, μαχαίρια και άλλα αντικείμενα.

Όλα τα παραπάνω περιστατικά συντελούν μία εικόνα επικίνδυνης ανομίας η οποία θέτει σε κίνδυνο τη ζωή χιλιάδων Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι κινδυνεύουν σοβαρά αν βρεθούν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. 

Σχολιάστε

Translate »