«Έδινα αυτές τις συνεντεύξεις και τις παρακολουθούσαν πολλοί άνθρωποι, είχαμε τηλεθέαση ρεκόρ στην ιστορία της καλωδιακής τηλεόρασης, ήταν ασύγκριτο», δήλωσε ο Τραμπ
Οπρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα ξαναρχίσει από αύριο τις τακτικές συνεντεύξεις Τύπου για την πανδημία του νέου κορονοϊού, όπως έκανε σχεδόν καθημερινά τον Απρίλιο, ανακοίνωσε σήμερα ο ίδιος.

«Έδινα αυτές τις συνεντεύξεις και τις παρακολουθούσαν πολλοί άνθρωποι, είχαμε τηλεθέαση ρεκόρ στην ιστορία της καλωδιακής τηλεόρασης, ήταν ασύγκριτο», είπε, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Οβάλ Γραφείο.

Κορονοϊός – Τράμπ: “Η Κίνα υποκρύπτει την αλήθεια για εμπορικά οφέλη”
Ο Τραμπ πρόσθεσε ότι αυτές οι συνεντεύξεις ήταν «ένα πολύ καλό μέσο για την ενημέρωση των ανθρώπων».

Η ενημέρωση αυτή θα ξεκινά στις 5 το απόγευμα, τοπική ώρα (μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας).
Οι συνεντεύξεις Τύπου ξεκίνησαν τον Μάρτιο με στόχο η ομάδα αντιμετώπισης κρίσεων του Λευκού Οίκου να ενημερώνει καθημερινά τους πολίτες για την εξέλιξη της επιδημίας. Συχνά ήταν πολύωρες και μερικές φορές προκαλούσαν σύγχυση, όπως όταν ο πρόεδρος αναφέρθηκε στην πιθανότητα έγχυσης απολυμαντικού στο ανθρώπινο σώμα ως θεραπεία για τον νέο κορονοϊό.

Ο πρόεδρος Τραμπ κατηγορήθηκε ότι επιχείρησε να εκμεταλλευτεί αυτές τις συνεντεύξεις για να προβληθεί ο ίδιος, λίγους μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές, διαστρέφοντας τον ενημερωτικό χαρακτήρα τους. «Σε τι χρησιμεύει να συμμετέχεις σε συνεντεύξεις Τύπου στον Λευκό Οίκο όταν τα ανέντιμα μέσα ενημέρωσης το μόνο που κάνουν είναι να θέτουν εχθρικές ερωτήσεις και αρνούνται να αφηγηθούν την αλήθεια ή τα γεγονότα με ακριβή τρόπο;» είχε διερωτηθεί ο ίδιος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »