Η αστυνομία εκτιμά ότι στη ληστεία εμπλέκονται τρία άτομα
Ψάχνουν τον τσιλιαδόρο, έναν επικίνδυνο αντιεξουσιαστή και τον ποινικό φίλο του για να λύσουν το γρίφο της ληστείας στην οδό Μητροπόλεως, χθες το μεσημέρι στην καρδιά της Αθήνας.

Οι αστυνομικοί με οδηγό το βίντεο, τις μαρτυρίες πελατών και υπαλλήλων της τράπεζας αλλά και μια επίθεση σε υποκατάστημα των Πετραλώνων στις 10 Αυγούστου, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα οτι στη ληστρική επιδρομή της Μητροπόλεως πήραν μέρος όχι δύο, αλλά τρία άτομα και ότι διέθεταν κρησφύγετο κοντά στο σημείο προκειμένου να χαθούν μέσα στην κίνηση και να σβήσουν τα ίχνη τους.

Έξω απο την τράπεζα, υπήρχε τσιλιαδόρος που κατηύθυνε τις κινήσεις τους ενώ εκτιμάται από τους αναλυτές ότι παρακολουθούσαν το συγκεκριμένο υποκατάστημα για αρκετό χρονικό διάστημα.

Βασικός ύποπτος, ένας αντιεξουσιαστής με βαρύ ποινικό μητρώο, καταδικασμένος για ληστείες τον οποίο οι αστυνομικοί θεωρούν ως ιδιαίτερα επικίνδυνο που ξέρει να κινείται στην παρανομία και δεν θα παραδοθεί αμαχητί αν έρθει τετ – α – τετ με αστυνομικούς. Λόγω του συγκεκριμένου υπόπτου, την υπόθεση παρακολουθεί και ενημερώνεται η Αντιτρομοκρατική.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »