Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, 2019

Μεγάλο στοίχημα έβαλε ο Μ.Χρυσοχοΐδης – Αν το κερδίσει θα γράψει ιστορία…

Μεγάλο το στοίχημα που έβαλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με την επίσκεψή του στον Εβρο: «Ηρθα για να ενημερωθώ για το πολύ σημαντικό αστυνομικό έργο της φύλαξης των συνόρων, το οποίο στον Έβρο έχει και αποκτά εθνική διάσταση» είπε και είναι η πρώτη φορά που ακούστηκαν τέτοια λόγια από τον πολιτικό προϊστάμενο του συγκεκριμένου υπουργείου εδώ και χρόνια.

«Φύλαξη συνόρων» και «εθνική διάσταση» είναι φράσεις που δεν είχαν καν ειπωθεί από τους υπουργούς Δημόσιας Τάξης της κυβέρνησης Καραμανλή-για την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ απλώς «δεν υπήρχαν καν σύνορα».

Και συνέχισε ακάθεκτος:

«Να στείλω ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι η Ελλάδα φυλάει τα σύνορα της και από εδώ και πέρα θα τα φυλάξει ακόμα αποτελεσματικότερα. Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι αδιαπραγμάτευτα, αλλά ταυτόχρονα και η ασφάλεια της χώρας είναι εξίσου αδιαπραγμάτευτη»!

«Αυτονόητο», θα πείτε. Δυστυχώς, όχι και τόσο. Δυόμιση εκατομμύρια παράνομες είσοδοι αλλοδαπών από το 2015 στην Ελλάδα το αποδεικνύουν.

Αυτά που είπε ο Μ.Χρυσοχοΐδης είναι όχι απλώς καλοδεχούμενα, αλλά θα αφήσει ιστορία αν γίνουν και πραγματικότητα. Δηλαδή αν η Ελλάδα αποκτήσει ξανά σύνορα και φύλαξη συνόρων…

Σχολιάστε

Translate »