Σύμφωνα με άρθρο μας με το οποίο επιβεβαιωνόμαστε, ο Ρώσος ειδικός, Bagdasarov Semen Arkadievich, είχε αναφέρει δημόσια στον Ρώσο πρόεδρο την ατέρμονη και εγκληματική πολιτική του, με την οποία ο σύμμαχος Ερντογάν “σκάβει τον λακο” της Ρωσίας.

“Το τουρκικό κράτος θέλει να επεκτείνει τα σύνορά του μέσω μιας επιθετικής πολιτικής έναντι των γειτονικών του χωρών. Ως εκ τούτου, απειλεί την Ελλάδα και την Κύπρο ενώ κατέχει εδάφη σε Συρία και Ιράκ”, είχε δηλώσει ο ίδιος.

Ο Arkadievich δεν είναι κάποιος τυχαίος σύμβουλος, αλλά είναι ο επικεφαλής του Κέντρου Έρευνας για τις χώρες της Κεντρικής Ασίας, καθώς και σύμβουλος στο ρωσικό ΥΠΑΜ.

“Αυτό το λάθος πρέπει να αντιστραφεί τώρα, εάν δεν συνεργαστούμε με τους Κούρδους “, τόνιζε εδώ και ημέρες ο ίδιος.

 

Ο Αρκαντίεβιτς είναι ένας από τους κορυφαίους ειδικούς στη Μέση Ανατολή και την Κεντρική Ασία στη Ρωσία. Γνωστός ειδικά για την έρευνά του στην επίλυση συγκρούσεων και κρίσεων στην περιοχή, ενώ είναι επίσης εν αποστρατεία συνταγματάρχης του ρωσικού στρατού.

Ο ίδιος μίλησε για τις επιθετικές πολιτικές του Ερντογάν τόσο προς την Συρία όσο και στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, δηλώνοντας ότι η Μέση Ανατολή εξακολουθεί να είναι μια ασταθής περιοχή επειδή ο πόλεμος στη Συρία δεν έχει ακόμη τελειώσει.

Τι θα κάνει λοιπόν ο Ερντογάν, που μετά το Ναγκόρνο φέρεται να δίνει όλο το βάρος σε Λιβύη και Α. Μεσόγειο;

Νομίζουμε ότι οι εξελίξεις από εδώ και στο εξής θα είναι σε βάρος της Τουρκίας σταθερά, αφού κανένας δεν δύναται πλέον να την ανεχθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »