Τρίτη 19 Ιανουαρίου, 2021

Μ.Χρυσοχοΐδης: «Ποτέ ξανά μια τραγωδία όπως αυτή στο Μάτι»

Αφού πρώτα εξέφρασε τη χαρά του που επιστρέφει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη (Δημόσιας Τάξης ήταν επί των ημερών του) ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης αναφέρθηκε και στην τραγωδία στο Μάτι.

“Ποτέ ξανά Μάτι” είπε ο νέος υπουργός, σημειώνοντας πως ο κρατικός μηχανισμός πρέπει να είναι συνεχώς σε επαγρύπνηση και να προετοιμάζεται να αντιδράσει πριν βρεθεί αντιμέτωπος με μια κρίση.

Είναι σαφέστατη «μπηχτή» κατά Α.Τσίπρα για ανικανότητα που κόστισε τις ζωές 102 ανθρώπων τουλάχιστον επισήμως. Επρόκειτο για την μεγαλύτερη τραγωδία στην χώρα από την βύθιση του «Σάμινα».

«Κατορθώσαμε να ελευθερώσουμε τη χώρα από τα μνημόνια, αφήνουμε γεμάτα ταμεία. Παραδίδουμε την Ελλάδα ισχυρή με διεθνή αξιόπιστη και να είναι πυλώνας σταθερότητας και ασφάλειας στην περιοχή. Στα θέματα ασφάλειας δουλέψαμε μεθοδικά.

Διαφορετική αντίληψη της νέας κυβέρνησης όσον αφορά το μεταναστευτικό ζήτημα και δίνει σήμα ότι η διαχείριση του ζητήματος είναι θέμα τάξης», είπε η κυρία Γεροβασίλη.

«Αφήνουμε παρακαταθήκη. Ενισχύσαμε την ΕΛ.ΑΣ. σε προσωπικό και μέσα. Εξασφαλίσαμε επιπλέον μέσα πυρόσβεσης για την επόμενη πενταετία», κατέληξε η κυρία Γεροβασίλη

«Χαίρομαι που είμαι ξανά εδώ. Μεγάλη τιμή για εμένα η ανάθεση αυτού του χαρτοφυλακίου. Τιμη και ευθύνη. Γνωριζόμαστε από παλιά έχουμε δώσει μαζί μεγάλες μάχες. Η ασφάλεια είναι το μέγιστο αγαθό. Χωρίς την ασφάλεια η δημοκρατία σαπίζει και είναι η χαρά του ακροδεξιού και του ρατσιστή που μισεί την κοινωνία και τους ανθρώπους. Σας καλώ όλους σε επαγρύπνηση. Στόχος να εργαστούμε ώστε να μειώσουμε το έγκλημα και να δημιουργήσουμε καθεστώς κοινωνικής ειρήνης στις πόλεις» είπε από την πλευρά του ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Σχολιάστε

Translate »