«Στις ΗΠΑ μέχρι τον Απρίλιο το εμβόλιο για τον κορωνοϊό για όλους τους πολίτες»
Ο χρόνος θα δείξει ποιος θα αναλάβει την εξουσία τον Ιανουάριο, δήλωσε απόψε ο απερχόμενος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αλλά επίσης δήλωσε και ότι μια δικ΄ητου κυβέρνηση δεν πρόκειται να κλείσει την χώρα.

Στις πρώτες, επίσημες δηλώσεις που έκανε σχεδόν μία εβδομάδα αφότου όλα τα… μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα προέβλεψαν την ήττα του στις εκλογές και ανακήρυξαν τον Τ.Μπάιντεν πρόεδρο, ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος τόνισε ότι η δική του κυβέρνηση δεν πρόκειται να επιβάλει λοκντάουν στις ΗΠΑ, υπό οποιαδήποτε συνθήκη.

«Η δική μας κυβέρνηση δεν θα προβεί σε lockdown, δεν ξέρω τι θα κάνει… όποιος διοικεί στο μέλλον. Μόνο ο χρόνος θα μας πει. Εμείς πάντως, δεν εγκρίνουμε ένα νέο γενικευμένο lockdown», είπε αινιγματικά ο Τραμπ, με πολλούς σχολιαστές να κάνουν λόγο για μια έμμεση παραδοχή ήττας.

«Στις ΗΠΑ μέχρι τον Απρίλιο το εμβόλιο για τον κορωνοϊό»

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος μίλησε από τους κήπους του Λευκού Οίκου για την Επιχείρηση Warp Speed, που συντονίζει τη στρατηγική εμβολιασμού της κυβέρνησης όσον αφορά τον ιό, στην πρώτη δημόσια ομιλία του μετά την ανακοίνωση της ήττας του το Σάββατο.

Αναφερόμενος στο εμβόλιο για τον νέο κορωνοϊό, είπε ότι αναμένει ότι θα είναι διαθέσιμο για όλον τον πληθυσμό τον Απρίλιο. Εκτίμησε επίσης ότι θα δοθεί «πάρα πολύ σύντομα» η έγκριση για τη χρήση του εμβολίου της εταιρείας Pfizer.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »