Άκυρο και από ΠΟΥ στον Έλληνα πρωθυπουργό για πιστοποιητικό εμβολιασμού
Ολική Κατάρρευση του συστήματος Υγείας αλλά και ολοκληρωτική διάψευση όσων με φανατισμό διακήρυσσαν ότι με τους εμβολιασμούς θα λυθεί το πρόβλημα της πανδημίας του COVID-19 συμβαίνει αυτές τις ημέρες καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα κρούσματα του κορωνοϊού θα προσεγγίσουν -ενδεχομένως και ξεπεράσουν- τα 5.000, το αμέσως προσεχές διάστημα.

Από νωρίς σήμερα το μεσημέρι η καταμέτρηση των νέων μολύνσεων από τις υγειονομικές υπηρεσίες είχε ξεπεράσει τις 3.500, γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο τελικός αριθμός θα είναι πολύ μεγάλος.

Μετά από 1.700.000 εμβολιασμένους και 5 μήνες lockdown η χώρα απλά καταστράφηκε ολοσχερώς σε ότι αφορά την οικονομία της, η πανδημία την ίδια ώρα καλπάζει και η πολιτική της κυβέρνησης και των «λοιμωξιολόγων» των lockdown αποδεικνύει ότι το μόνο που προφέρει είναι περισσότερους νεκρούς, περισσότερα κρούσματα και περισσότερους ανέργους.

Τα στοιχεία είναι ανατριχιαστικά καθώς σήμερα ή το πολύ αύριο αναμένεται να καταρριφθεί το μαύρο το ρεκόρ των 4.340 κρουσμάτων που είχε καταγραφεί στις 30 Μαρτίου, οδεύοντας προς τα 5.000!

Τα στοιχεία αυτά απλά επιβεβαιώνουν αυτό που σχεδόν από τον περασμένο Δεκέμβριο ανέφερε και ο καθηγητής Γιάννης Ιωαννίδης ότι τα lockdown είναι υπεύθυνα για την αύξηση των κρουσμάτων, χωρίς βέβαια να εισακουστεί από κανένα κυβερνητικό.
Άκυρο από ΠΟΥ σε Κ.Μητσστάκη για το πιστοποιητικό εμβολιασμού: Δεν το συστήνουμε

Την ίδια ώρα «διπλό» κτύπημα για τον Κ.Μητσοτάκη και την περίεργη εμμονή του για να εφαρμόσει το «πιστοποιητικό εμβολιασμού» στους Έλληνες.

Μετά τον Άντονι Φάουτσι ότι δεν πρόκειται να εφαρμοστεί στις ΗΠΑ κανένα μέτρο «πιστοποιητικού εμβολιασμού», ο ΠΟΥ ρίχνει νέο «άκυρο» στον Έλληνα πρωθυπουργό.

Η εκπρόσωπος του παγκόσμιου οργανισμού Υγείας Margaret Harris ανέφερε πως ο ΠΟΥ είναι κατά κάθε πιστοποιητικού εμβολιασμού, καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία ότι οι εμβολιασμένοι δεν μεταδίδουν τον καρωνοϊό!

«Εμείς ως ΠΟΥ, λέμε σε αυτό το στάδιο ότι δεν θα θέλαμε να δούμε να εφαρμόζεται το πιστοποιητικό εμβολιασμού ως απαίτηση για ένα άτομο να μπει ή να βγει σε χώρα ή ένα χώρο γιατί δεν είμαστε σίγουροι αυτή τη στιγμή ότι ο εμβολιασμός αποτρέπει την μετάδοση του κορωνοϊού», είπε η Harris ρίχνοντας άκυρο στον ευφάνταστο Έλληνα πρωθυπουργό ο οποίος επιμένει φανατικά στο πιστοποιητικό θεωρώντας ότι θα επιστρέψει η κοινωνία στην κανονικότητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »