Τετάρτη 17 Ιουλίου, 2019

«Ο Τσίπρας αλλάζει τη «σκάλα» του DNA και το γένος υλοποιώντας τα σχέδια του Σόρος»

«Τα νιάτα στο εξωτερικό, τα γηρατειά σε θάνατο και οι ξένοι να αλωνίζουν στην πατρίδα»

«Ο Τσίπρας, ο εκλεκτός των χιτλερικών γονέων της Γερμανίας, επιχειρεί να λύσει το δημογραφικό με ένταξη των μεταναστών.Αυτός που διέλυσε το θεσμό της οικογένειας με την υπεροφορολόγηση, την ανεργία, το διαχωρισμό της εκκλησίας από τη ζωή των πολιτών (πλέον γάμοι, βαφτίσια γίνονται ενώπιον συμβολαιογράφου ταχύτατα), το δικαίωμα υιοθεσίας τέκνου από ομόφυλα ζευγάρια, την αλλαγή φύλου από τα 16 χρόνια, αυτός ο απριλιανός θέλει να «λύσει» αυτό το θέμα με επιμειξία του πληθυσμού με Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς, Ινδούς, προς αντικατάσταση των νέων που έφυγαν στο εξωτερικό. Τα νιάτα στο εξωτερικό, τα γηρατειά σε θάνατο και οι ξένοι να αλωνίζουν στην πατρίδα. Αλλάζει η μορφή της κοινωνίας, η μορφή του DNA, η μορφή του γένους, υλοποιώντας σταδιακά το σχέδιο Σόρος για αλλαγή συνόρων».

Κάνοντας και μια σύνδεση αυτής της κατάστασης με το παρελθόν τόνισε ο έγκριτος δημοσιογράφος:

«Πιστεύετε ότι οι ξένοι δεν ήξεραν όταν μας δάνειζαν ότι δε μπορούμε να αποπληρώσουμε; Είχαν σχέδιο για αλλοίωση της κοινωνίας, είχαν στόχο να μας πάρουν τα πάντα και εμείς να είμαστε υπερχρεωμένοι 300 και πλέον δις. Γι αυτό ήρθε το μνημόνιο, για να αλώσει την κοινωνία». 

Όσον αφορά τις εξαγγελίες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με το ζήτημα του δημογραφικού ο Γιώργος Τράγκας σχολίασε:

«Το έχω ξαναπεί και αποδεικνύεται και τώρα, Τσίπρας και Μητσοτάκης είναι το ένα και το αυτό. Παιδιά του Σόρος και οι δύο. Ο κ. Μητσοτάκης, γερμανοτραφής, θα έρθει στην εξουσία για να υπηρετήσει τα πλάνα των Γερμανών. Τα κόμματα εξουσίας του νέου δικομματισμού (ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ) έχουν την ίδια ρητορική, λες και τους τα γράφουν οι ίδιοι επικοινωνιολόγοι».

Κλείνοντας, αναφερόμενος και στο θέμα της πυρκαγιάς στο Μάτι και των ποινικών ευθυνών που άσκησαν οι εισαγγελείς σε 20 άτομα ο έγκριτος δημοσιογράφος σημείωσε:

«κ. Δούρου καλό θα ήταν με αφορμή τις ποινικές διώξεις να μην είστε προκλητική, παρουσιαστείτε στο δικαστήριο και εκθέστε ένορκα τις απόψεις σας, μην εξυπηρετείτε πολιτικά παιχνίδια, επιρρίπτοντας ευθύνες προς την κ. Γεννηματά ». Ενώ για τον Ηλία Ψινάκη διερωτήθηκε «Κοιμάται ακόμα ήσυχος;»

Σχολιάστε

Translate »