Τετάρτη 8 Ιουλίου, 2020

Πανικός στην Τουρκία – Eκπρόσωπος AKP: «Δεν γνωρίζουμε εάν έχουν ενεργοποιηθεί οι ελληνικοί S-300!»

Σάλος και τρόμος έχει δημιουργηθεί αυτή την στιγμή στην Τουρκία. Τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας αναφέρουν από το πρωί πως οι Ελληνικοί S-300 στην Κρήτη ενεργοποιήθηκαν.

Όλα τα ΜΜΕ κάνουν εκτενή αφιερώμ ατα, ενώ όπως αναφέραμε πριν, οι Τούρκοι διάβασαν την προχθεσινή μας ανάλυση κ αι διαστρέβλωσαν όσα γράφαμε. Εμείς απλά προσπαθήσαμε να εξηγήσουμε, πως οι S-300, σε ενδεχόμενο κλιμάκωσης στη περιοχή θα πρέπει να ενεργοποιηθούν, όμως τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας άλλα κατάλαβαν, καθώς γράφουν ότι ενεργοποιήθηκαν. 

Μάλιστα θέση πήρε και ο Ομέρ Τσελίκ, εκπρόσωπος τύπου του ΑΚP και δεξί χέρι του Ερντογάν, ο οποίος δήλωσε πως δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο.

Ταυτόχρονα οι Τούρκοι έβγαλαν και νέο προκλητικό χάρτη, ο οποίος γκριζάρει και διαγράφει την Ελληνική ΑΟΖ, ενώ όπως μπορείτε να δείτε, προσπαθούν να δημιουργήσουν μία τουρκική λίμνη.

Δείτε τον χάρτη:

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Τούρκοι μας φοβούνται, αυτό δείχνουν σήμερα!

NOMOΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΓΚΥΡΑΣ-ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Eν τω μεταξύ μετά τις αρχικές υπογραφές με την αναγνωρισμένη κυβέρνηση της Λιβύης στις 27 Νοεμβρίου και την έγκριση από την τουρκική Βουλή την Πέμπτη, το Σάββατο έγινε γνωστό πως το «Μνημόνιο κατανόησης για τον περιορισμό δικαιοδοσίας στη Μεσόγειο Θάλασσα μεταξύ Τουρκίας και Συρίας», δημοσιεύτηκε στην τουρκική εφημερίδα της Κυβερνήσεως και, κατά συνέπεια, έγινε νόμος του κράτους.

Σχολιάστε

Translate »