Σήμερα από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απέδωσε την ευθύνη για τη διάδοση του κορωνοϊού στους νέους «και την εμμονή τους να διασκεδάζουν», δηλαδή με λίγα λόγια στην εστίαση.

Επίσης, απέδωσε εν συνεχεία ευθύνες (αφού η εστίαση έχει κλείσει) σε όσους πήγαιναν προς άθληση μετά τις 9 το βράδυ άρα πάλι στους νέους.

Έτσι λοιπόν απέδωσε τη συνολική ευθύνη εκεί που βόλευε να το κάνει και όχι στο γεγονός ότι με άδεια της κυβέρνησης γινόταν «το έλα να δεις» με μαζικό «στρίμωγμα» στα ΜΜΜ όπου όχι μόνο δεν υπήρχαν αποστάσεις αλλά ήταν όλοι μέσα κυριολεκτικά «στοιβαγμένοι» ο ένας πάνω στον άλλο.

Που σημαίνει πως θα «κόλλαγαν» ακόμα κι αν φορούσαν στολές ΡΒΧ…

Αντίθετα οι επαγγελματίες της εστίασης ευλαβικά τήρησαν αυστηρότατα μέτρα ασφαλείας και πλήρωσαν από την τσέπη τους πολλά χρήματα για να καταστήσουν τους χώρους τους ασφαλείς.

Προς ανταμοιβή τους η κυβέρνηση τους έκλεισε ξανά. Ήδη είχαν υποστεί μεγάλες ζημιές από την πρώτη καραντίνα, από την δεύτερη πολλοί δεν θα «επιβιώσουν».

Η άλλη βασικότερη εστία υπερμετάδοσης είναι οι παράνομοι αλλοδαποί οι οποίοι διαβιούν στην χώρα. Στην αρχή της έναρξης του «δεύτερου κύματος» υπήρχαν αναφορές πόσα κρούσματα ανήκαν σε αλλοδαπούς και ήταν τουλάχιστον τα μισά.

Αυτή η ενημέρωση ΄«έντεχνα» σταμάτησε για να μην υπάρχει γνώση από την ελληνική κοινωνία πόσο συμβάλλουν οι παράνομοι αλλοδαποί στην αύξηση του ιικού φορτίου.

Μάλιστα στην μεγαλύτερη εστία υπερμετάδοσης εξελίχθηκαν οι αλλοδαποί πληθυσμοί στην Ελλάδα αν αναλογιστεί κάποιος πως ενώ είναι το 15% επί του συνόλου των κατοίκων της χώρας, έχουν ποσοστό κρουσμάτων που κυμαίνεται από 40-50% επί του συνόλου των κρουσμάτων στην Αττική, αλλά και στις περιοχές που φιλοξενούν ΚΥΤ.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τα ΚΥΤ μεταφέρονται συνεχώς αλλοδαποί προς την πρωτεύουσα όπου εκεί δημιουργούνται άλλες «δομές φιλοξενίας».

Σχεδόν τα μισά από τα καταγεγραμμένα κρούσματα και τις περιπτώσεις νοσηλείας λόγω κορωνοϊού στην Αττική, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, την Πελοπόννησο και άλλες περιοχές με ισχυρή παρουσία παράνομων μεταναστών τα κρούσματα είναι ξένοι.

Οι περιοχές Κυψέλη, Πατήσια Άγιος Νικόλας, Σεπόλια, Κολωνός, Αχαρνών, Πατησίων γύρω από την Ομόνοια είναι «κόκκινες».

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση κυνηγάει με μανία και τιμωρεί τους Έλληνες πολίτες κλείνοντας τους τα μαγαζιά, επιβάλλοντας τους εξοντωτικά πρόστιμα και συλλαμβάνοντας τους, ενώ αφήνει τους αλλοδαπούς ανενόχλητους να κάνουν μέχρι και πορείες!

Μάλιστα πρόσφατη έρευνα στην Αθήνα έδειξε ότι ο μέσος όρος της ηλικίας των κρουσμάτων είναι κάτω από 30 επιβεβαιώνοντας έτσι πως τα περισσότερα αφορούν αλλοδαπούς μικρής ηλικίας που κατοικούν σε αυτές τις περιοχές.

Ας μας πει η κυβέρνηση πόσοι ακριβώς είναι οι αλλοδαποί με κρούσματα για να αποδοθούν οι ευθύνες που της αναλογούν καθώς αυτή είναι υπεύθυνη για την είσοδο και παραμονή τους στην χώρα και ας μην επιχειρεί να διχάζει τους πολίτες και να τους στρέφει τον έναν εναντίον του άλλου για το ποιος φταίει για την μετάδοση του ιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »