Με πολύ σκληρά λόγια μιλούν πλέον εκτός από τα ρωσικά ΜΜΕ και Ρώσοι αναλυτές λέγοντας πως “η Ουκρανία μπορεί να γίνει το μέρος όπου θα γεννηθεί η παγκόσμια καταστροφή”!

Ταυτόχρονα, άρματα μάχης του Ντονέτσκ παρατάσσονται στην γραμμή αντιπαράθεσης με τους Ουκρανούς στη Horlivka. Το Ντονέτσκ έχει αυξήσει την ισχύ πυρός. Παρόλ’ αυτά υπολείπεται αρκετά σε οπλισμό σε σχέση με το Κίεβο.

Σύμφωνα με τουρκικές πηγές, το Κίεβο είναι έτοιμο για μεγάλη επίθεση στο Ντονμπάς. Το πότε θα αρχίσει εξαρτάται και από τις καιρικές συνθήκες. Πάντως σημειώνουν πως σε πρώτη φάση θα έχουν τουλάχιστον 12-15 UAV Bayraktar για την επίθεση.
Ρωσία: H Ουκρανία απέρριψε τα μέτρα εκεχειρίας!
Σύμφωνα με ρωσικά ΜΜΕ, ο επικεφαλής της ουκρανικής αντιπροσωπείας, Andriy Yermak, έστειλε γράμμα στους αντιπροσώπους των χωρών που εμπλέκονται στην ειρηνευτική διαδικασία, με το οποίο απέρριψε τα μέτρα που πρότεινε η Ρωσία για την επίλυση της κατάστασης.

Παράλληλα, τονίζουν πως η Ουκρανία περνάει την κόκκινη γραμμή. Οι ουκρανικές δυνάμεις ανοίγουν πυρ στο Ντονμπάς με πυραύλους Grad κάτι που απαγορεύεται βάση των όρων της εκεχειρίας.

Τι είχε συμβεί στην περίπτωση της Γεωργίας!
Ρωσικές πηγές σημειώνουν ότι: Στην Μαύρη Θάλασσα έχουν συγκεντρωθεί 18 πολεμικά πλοία του ΝΑΤΟ, όπως ακριβώς είχε αποκαλύψει εδώ και ημέρες το WarNews247. Το πιο ισχυρό πλοίο είναι το καταδρομικό κλάσης Ticonderoga με 30 πυραύλους Tomahawk cruise και 15 ανθυποβρυχιακούς πυραύλους.

Οι Ρώσοι παραδέχονται πως έχει συγκεντρωθεί μια πολύ ισχυρή ναυτική μοίρα κρούσης από πλευράς ΝΑΤΟ όμως αποκαλύπτουν και το εξής:

“Η ίδια μοίρα με την ίδια ισχύ πυρός είχε συγκεντρωθεί και το 2008 στην Μαύρη Θάλασσα για να υποστηρίξει τον Saakashvili στην Γεωργία! Τα αποτελέσματα τα ξέρουμε” αναφέρουν οι Ρώσοι. Ξεκίνησε η επίθεση στην Γεωργία και το ΝΑΤΟ δεν ενεπλάκη.

Δείτε στο βίντεο τα άρματα μάχης του Ντονέτσκ να παρατάσσονται στην γραμμή αντιπαράθεσης με τους Ουκρανούς στη Horlivka.
Η Ουκρανία θα γίνει το μέρος της σύγκρουσης ΝΑΤΟ-Ρωσίας
“Η Ουκρανία μπορεί να γίνει το μέρος όπου θα λάβει χώρα στρατιωτική σύγκρουση Ρωσίας και ΝΑΤΟ” αποκάλυψε ο επικεφαλής του Αμερικανικού Πανεπιστημίου στην Μόσχα, Eduard Lozansky.

Ο καθηγητής είπε τα εξής:

“Υπό την διακυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν, οι σχέσεις Ρωσίας-ΗΠΑ δεν θα βελτιωθούν. Θα υπάρχει περισσότερη ένταση που μπορεί να οδηγήσει σε αυτό που όλοι φοβόμαστε, σε μια άμεση στρατιωτική αντιπαράθεση μεταξύ Ρωσίας – ΗΠΑ και ΝΑΤΟ με απρόβλεπτες συνέπειες.

Η Ουκρανία μπορεί να γίνει το μέρος όπου θα γεννηθεί η παγκόσμια καταστροφή εξαιτίας των συμφερόντων του Μπάιντεν προς την χώρα.

Μην ξεχνάμε τα συμφέροντα Μπάιντεν και τους δεσμούς με Ουκρανία, τον Ποροσένκο και άλλους πολιτικούς, την έρευνα για την πετρελαϊκή εταιρεία Burisma και την εμπλοκή του γιου του Μπάιντεν, του Hunter.

Ζιρινόφκσι: Nα τους διαλύσουμε!
Ο Vladimir Zhirinovsky, Αρχηγός του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας ανέφερε ξανά πως η Ρωσία πρέπει να πλήξει απευθείας την Ουκρανία

“Η Ρωσία δεν πρέπει να περιμένει ακόμη μια πρόκληση από τις ΗΠΑ στην γραμμή επαφής μεταξύ Ουκρανίας και Ντονμπάς. Η Ρωσία πρέπει να καταστρέψει αμέσως τον εχθρό.

Οι ΗΠΑ δεν τολμούν να ξεκινήσουν τον πόλεμο. Γι αυτό μας προκαλούν συνέχεια ώστε να μην αντέξουμε με τις προσβολές και τις ταπεινώσεις τους.

Δεν θέλουν να φέρουν τον πόλεμο στα δικά τους σύνορα, γι αυτό φέρνουν τον πόλεμο στη Ευρώπη.

Θα υπάρξει σίγουρα πόλεμος τις επόμενες ημέρες. Τότε γιατί αύριο να μην διαλύσουμε τις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έτσι ώστε να μην μείνει κανένας Ουκρανός στρατιώτης;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »