Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, 2018

Σιγά μην έμενε άνεργη η πάμπλουτη ΣΥΡΙΖαία Ράνια Αντωνοπούλου – Διορίστηκε στον ΟΟΣΑ μετά τον σάλο με το επίδομα ενοικίου

Η πρώην Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου, η οποία αναγκάστηκε να παραιτηθεί από την θέση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, όταν αποκαλύφθηκε ότι έπαιρνε επίδομα ενοικίου βρήκε νέα… θέση εργασίας!

Ειδικότερα, η κυβέρνηση φαίνεται να επιλέγει την κα Αντωνοπούλου για τη θέση του μόνιμου αντιπροσώπου της Ελλάδας στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), στο Παρίσι.

Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Οικονομίας, και Ανάπτυξης, η Γενική Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών του υπουργείου εγκρίνει τη δέσμευση ποσού 13.221,06 χιλιάδων ευρώ για την κάλυψη εξόδων μετεγκατάστασης, «λόγω τοποθέτησης της κ. Ουρανίας Αντωνοπούλου στη θέση μονίμου αντιπροσώπου στη ΜΕΑ ΟΟΣΑ».

Η κα Αντωνοπούλου θα αντικαταστήσει τον μέχρι πρότινος Μόνιμο Αντιπρόσωπο στον ΟΟΣΑ Γιώργο Κριμπά, ο οποίος θα λάβει κι αυτός το ποσό των 4.740 ευρώ για την μετεγκατάστασή του από την Μόνιμη Αντιπροσωπεία του ΟΟΣΑ στο Παρίσι.

Υπενθυμίζεται, πως η κα Αντωνοπούλου πριν 4 μήνες είχε παραιτηθεί από τη θέση της Υπουργού, όταν αποκαλύφθηκε ότι λάμβανε επίδομα ενοικίου 1.000€/μήνα για το διαμέρισμα που έμενε στο Κολωνάκι, ήτοι 12.000 ευρώ το χρόνο, παρά το ότι είχαν δικό τους σπίτι στην Αθήνα… Μαζί της είχε παραιτηθεί και ο σύζυγός της, επίσης υπουργός Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Σχολιάστε

Συμπληρώστε σωστά το παρακάτω για να αποσταλεί το σχόλιο *

Translate »