Θα απαγορεύεται η είσοδος σε ανεμβολίαστα παιδιά 2 ετών σε κλειστούς χώρους;
Σοκ προκαλούν οι δηλώσεις του παιδιάτρου Σπύρου Μαζάνη, ο οποίος αποκάλυψε πως η Pfizer καταθέτει αίτημα μέσα στον επόμενο μήνα για εμβολιασμό παιδιών 2 ετών!

Πρόκειται για μια εξέλιξη που προκαλεί τρόμο σε χιλιάδες Έλληνες γονείς, καθώς ο εμβολιασμός μέχρι στιγμής μόνο προαιρετικός δεν είναι, αφού ακόμη και τα 12χρονα παιδιά που είναι ανεμβολίαστα δεν μπορούν να μπουν σε εσωτερικό χώρο εστίασης, κάτι που δημιουργεί προβλήματα σε πολλές οικογένειες.

Ο φόβος είναι πως εάν πλέον ο εμβολιασμός ανοίξει και στα μικρότερα παιδιά τα δυστοπικά μέτρα της κυβέρνησης θα επεκταθούν και σε αυτά. Ενώ παράλληλα πολλοί είναι οι επιστήμονες που διαφωνούν κάθετα με τον εμβολιασμό των παιδιών.

«Τα εμβόλια αυτά δεν είναι πειραματικά πια, έχουν πάρει άδεια. Μέσα στον επόμενο μήνα η Pfizer στην Αμερική θα καταθέσει αίτημα για έγκριση για τις ηλικίες 2 ετών και άνω», είπε συγκεκριμένα σε συνέντευξη του ο Σπύρος Μαζάνης.

Την ίδια ώρα υπάρχουν φωνές, όπως αυτή του παιδιάτρου Α.Ζέρβα, οι οποίες τονίζουν πως δεν πρέπει να προχωρήσει ο εμβολιασμός στα παιδιά.

«Αρνητικά κατηγορηματικά όχι. Όχι! Είναι το όχι του Μεταξά, με απόλυτη ευθύνη!», είπε ο Α.Ζέρβας σε ερώτηση για το εάν θα πρέπει να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού τα παιδιά.

Να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις της διευθύντριας ιατρικού τμήματος της BioNTech, Oezlem Tuereci, η εταιρεία καταθέτει μέσα στις επόμενες εβδομάδες αίτηση για εμβολιασμό παιδιών 5 έως 11 ετών.

«Τις επόμενες εβδομάδες θα καταθέσουμε τα αποτελέσματα της δοκιμής μας σε παιδιά ηλικίας 5 -11 ετών στις ρυθμιστικές αρχές σε όλο τον κόσμο και θα ζητήσουμε έγκριση του εμβολίου για αυτήν την ηλικιακή ομάδα, επίσης εδώ στην Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά στο Der Spiegel.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »