Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, 2019

Στήριξη Ιάσονα Φωτήλα στην παράταξη Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ)

Στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας οι μηχανικοί πρέπει να επιβραβεύσουν την παράταξη Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ). 

Γιατί υπηρέτησε πιστά τα μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου θέτοντας στην κορυφή της ατζέντας των μηχανικών το ασφαλιστικό του κλάδου.

Γιατί συνεργάστηκε δημιουργικά με την πολιτεία ώστε να γίνουν πράξη μεταρρυθμίσεις και νέα ηλεκτρονικά εργαλεία, όπως ο Ενιαίος Ψηφιακός Χάρτης, το Εθνικό Μητρώο Υποδομών και η ρύθμιση για τα αυθαίρετα μέσω της Ταυτότητας Κτιρίου, που  εξυπηρετούν τους πολίτες, και μπορούν να αποφέρουν στη χώρα νέες επενδύσεις και δουλειές για όλους.

Γιατί το ΤΕΕ συνέβαλε στην παροχή υπηρεσιών στα μέλη του μηχανικούς αλλά και στην κοινωνία. Έχει δεν την ευτυχή συγκυρία να συνεργάζεται τους τελευταίους μήνες με μία κυβέρνηση που πραγματικά επιδιώκει την ανάπτυξη προς όφελος όλων των Ελλήνων.

Είμαι αισιόδοξος ότι οι μηχανικοί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου θα επιβεβαιώσουν αυτή τη θετική πορεία. Εύχομαι καλή επιτυχία στο περιφερειακό ψηφοδέλτιο αλλά και στο κεντρικό με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Στασινό.

Σχολιάστε

Translate »