Το Militant Antifa Group προτρέπει σε θανατηφόρα βία
Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου πραγματοποιήθηκαν πολλαπλοί πυροβολισμοί σε «κυρίως ειρηνικές» διαδηλώσεις σε όλες τις ΗΠΑ.

Στο Λούισβιλ, τρία μέλη της ομάδας πολιτοφυλακής των Μαύρων Εθνικιστών, NFAC, τραυματίστηκαν λόγω αλόγιστων πυροβολισμών από ένα από τα μέλη τους.

Στην Aurora, ένας «κυρίως ειρηνικός» διαδηλωτής που μπλόκαρε την κυκλοφορία άνοιξε πυρ σε αυτοκινητιστές που δεν σταμάτησαν.

Στο Ώστιν, ένας ένοπλος διαδηλωτής του κινήματος Black Lives Matter σκοτώθηκε αφού φέρεται να προέβαλε το όπλο του σε έναν αυτοκινητιστή, ο οποίος στη συνέχεια πυροβόλησε τον διαδηλωτή για αυτοάμυνα.

Αυτοί οι τραγικοί πυροβολισμοί ακολουθούν μια συνεχιζόμενη εκστρατεία αναταραχής, στοχευμένης πολιτικής βίας και οργανωμένης εξέγερσης.

Και ενώ κάποιοι στο Κογκρέσο ισχυρίζονται ότι αυτή η βία είναι «απλώς ένας μύθος», αναμφισβήτητα αυξάνεται σε συχνότητα, ένταση και οργάνωση.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτής της κλιμάκωσης προέρχεται από την ακροαριστερή ομάδα πολιτοφυλακών της Κολούμπια. Σύμφωνα με τον ιστότοπό τους, στρατολογούν ενεργά «πρώην πεζικό» και θα χρησιμοποιούν αυτές τις ένοπλες «εφεδρικές μονάδες» για να «διερευνήσουν εγκλήματα μίσους και απειλές εναντίον των μειονοτήτων καθώς και ενάντια στην κοινότητα LGBTQ +». Εκτός από τις γενικές πληροφορίες για την απασχόληση και τις επαγγελματικές αναφορές, υπάρχουν τέσσερα ερωτήματα για τον αιτούντα. Τα πρώτα δύο είναι “Είστε άνετα γύρω από τα πυροβόλα όπλα;” και «Ποια είναι η γνώμη σας για το MAGA; (πολεμική τέχνη)».

Δυστυχώς, αυτή η ομάδα δεν σταματά απλώς να στρατολογεί ένοπλους εξτρεμιστές κατά του Τραμπ, αλλά χρησιμοποιούν επίσης ενεργά τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να συντονίσουν τις δράσεις τους. Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο Facebook, ενθάρρυναν τους οπαδούς τους να πυροβολήσουν ομοσπονδιακούς πράκτορες «στο πρόσωπο».

Στη σελίδα τους στο Instagram, δείχνουν ανοιχτά την επιδεξιότητά τους απέναντι στη μαχητικότητα και τη σχέση τους με το εγχώριο τρομοκρατικό κίνημα, Antifa.

Η σελίδα στο Facebookτου ηγέτη αυτής της ομάδας πολιτοφυλακής, Walid Hakim, είναι γεμάτη με κομμουνιστική εικονογραφία και λογότυπα Black Lives Matter. Και αφού ενθάρρυνε τους οπαδούς του στο Facebook να πυροβολήσουν Ομοσπονδιακούς πράκτορες «στο πρόσωπο» χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό του Σώματος Πολιτικής Άμυνας, αργότερα χρησιμοποίησε τον προσωπικό του λογαριασμό για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να συμμετάσχουν σε μια επερχόμενη διαμαρτυρία στο τμήμα επιβολής νόμου της Νότιας Καρολίνας (SLED) στο κέντρο της Κολούμπια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »