Η Άγκυρα θα καλέσει πακιστανική ΠΑ στο Αιγαίο σε αντίποινα για την παρουσία Σαουδαραβικών μαχητικών στην Κρήτη
Αποκαλυπτικότατος ήταν ο Πακιστανός Α/ΓΕΑ για τις πραγματικές στρατιωτικές σχέσεις του Πακιστάν με την Τουρκία, αφού δήλωσε και αυτός ξεκάθαρα ότι πρόκειται “για έναν λαό δύο έθνη”, ενώ τόνισε ότι αισθάνεται την Τουρκία ως “ δεύτερο σπίτι του”.

Οι σχέσεις όμως των δύο ενόπλων δυνάμεων θα πάνε ακόμα πιο πέρα και από τα “συμφραζόμενα” του Πακιστανού πτεράρχου εξάγεται το συμπέρασμα ότι σύντομα θα δούμε πιθανότατα πακιστανικά μαχητικά αεροσκάφη για “συνεκπαίδευση” με την τουρκική πολεμική αεροπορία σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κόσμος 14.01.2021 – 14:59101
Πολιτικός σεισμός σε Ιταλία & Ευρώπη: Ποσοστά-”μαμούθ” για Σαλβίνι σε δημοσκόπηση
Άλλωστε αυτού του τύπου τις “επισκέψεις” τις έχει εγκαινιάσει πρώτο το πακιστανικό πολεμικό ναυτικό με την παρουσία μονάδων επιφανείας του σε τουρκικά λιμάνια και με την διενέργεια συνεκπαιδεύσεων με το τουρκικό πολεμικό ναυτικό.

Επίσης στην Άγκυρα φέρονται να έχουν εξοργιστεί πολύ με την απόφαση του Πρίγκηπα Σαλμάν, να επιτρέψει σε μαχητικά αεροσκάφη της πολεμικής αεροπορίας της Σαουδικής Αραβίας να συνεκπαιδευτούν με ελληνικά και γαλλικά στην Κρήτη, για πρώτη φορά στα χρονικά.

Πρόκειται για προσβολή μεγάλης ισχύος για την Τουρκία και το καθεστώς της, η οποία φυσικά δεν θα μείνει αναπάντητη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »