Τετάρτη 24 Ιουλίου, 2019

Τροχήλατη βαλίτσα στο γραφείο του Τσίπρα

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018. Ωρα: 16.02. Τόπος: Βουλή των Ελλήνων, γραφείο πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα. Η περιγραφή είναι τηλεγραφική, θέλοντας να αναδείξει τον χωροχρόνο.

Οπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη, τη συγκεκριμένη ημέρα το κατώφλι του πρωθυπουργικού γραφείου περνά ένας άντρας κουβαλώντας μια τροχήλατη βαλίτσα. Αν επί των ημερών της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε γεμίσει η πολιτική ζωή με σενάρια και συνωμοσίες, το συγκεκριμένο ενσταντανέ δεν θα είχε απολύτως καμία αξία.

Τι πιο απλό από το να επιστρέφει ένας συνεργάτης του κ. Τσίπρα από ταξίδι και, για να μη χάσει χρόνο, να παίρνει μαζί του και την τροχήλατη βαλίτσα. Ωστόσο, όλα αυτά τα φυσιολογικά και αυτονόητα τελείωσαν από τη στιγμή που στην πολιτική ζωή κυριαρχούν η σκανδαλολογία και τα σενάρια και διαμορφώνουν την ατζέντα οι προστατευόμενοι μάρτυρες.

Μια επόμενη κυβέρνηση, εφόσον θα ήθελε να πορευτεί στα βήματα της σημερινής, βλέποντας τη φωτογραφία που αποκαλύπτει σήμερα η στήλη, με περισσή ευκολία θα μπορούσε να φτιάξει το δικό της αφήγημα περί τροχήλατης και να τη συνδέσει με τις απανωτές καταγγελίες που έχουν γίνει από πρώην υπουργούς περί Σόρος και λοιπών άλλων παραγόντων.

Σχολιάστε

Translate »