Είχε υποστηρίξει πρόσφατα ότι οι υγειονομικοί πρέπει να μπαίνουν σε αναστολή εργασίας αν δεν θέλουν να εμβολιαστούν
Ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος προσπαθώντας να «δικαιολογήσει» τα περιστατικά θρόμβωσης που έχουν σημειωθεί μετά τον εμβολιασμό με AstraZeneca, όπως για παράδειγμα ο θάνατος της 63χρονης στο Ίλιον, είπε πως δεν σχετίζονται με το εμβόλιο διότι… θα συνέβαιναν ούτως ή άλλος.

Έτσι μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή αναφορικά με τον θάνατο της 63χρονης στο Ίλιον είπε πως η θρόμβωση είναι μία πάθηση ιδιαίτερα συχνή και πως δεν οφείλονται αυτά τα περιστατικά στο εμβόλιο.

«Ένας στους χίλιους ανθρώπους κάνει μία φορά τον χρόνο θρόμβωση, που σημαίνει πως εάν είχαμε ένα εκατ. ανθρώπους θα είχαμε χίλιες θρομβώσεις. Τακτικά κάθε μήνα θα έπρεπε να είχαμε 80 θρομβώσεις. Άρα τον πρώτο μήνα μετά το εμβόλιο θα είχαμε 80 θρομβώσεις. Δεν έχουν σχέση με το εμβόλιο, θα συνέβαιναν ούτως ή άλλος», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα είπε:


Να υπενθυμίσουμε πως πρόσφατα είχε απαιτήσει οι υγειονομικοί υπάλληλοι που δεν θέλουν να εμβολιαστούν να μπαίνουν σε αναστολή εργασίας και στη θέση τους να προσλαμβάνονται εμβολιασμένοι, ενώ είχε χαρακτηρίσει την συμπεριφορά τους ως «άμυαλη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »