Απίστευτα όσα αναφέρει
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη «κοκκινομάλλα» φέρεται να «εξομολογήθηκε» στους αστυνομικούς τα «αισθήματά» της για τη 10χρονη Μαρκέλλα.

«Η Μαρκέλλα μου άρεσε πάντα. Τη συμπαθούσα πολύ σαν παιδί. Μακάρι να ήταν κόρη μου. Ήξερα την οικογένεια της και ήθελα να την πάρω για μένα, ήθελα να τη σώσω, να μείνουμε μαζί, όχι κάτι άλλο. Λόγω της κατάστασής της θεώρησα ότι θα ήταν εύκολο. Την σκεφτόμουν αρκετά…», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς η 33χρονη.

«Πήγα πήρα να φάμε, της πήρα κασεροκούλουρο και χυμό και μετά κάποια στιγμή βαφτήκαμε και βγάλαμε φωτογραφίες», φαίνεται να είπε στους αστυνομικούς η 33χρονη κατηγορούμενη για την ημέρα της απαγωγής.

Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι έδωσε στη μικρή ηρεμιστικά, καθώς αγχώθηκε πολύ όταν είδε τις φωτογραφίες της στην τηλεόραση, ενώ είπε ότι της χορήγησε και ναρκωτικά προκειμένου να τη ξυπνήσει.

Η επτάχρονη κόρη της και η Μαρκέλλα πήγαιναν στο ίδιο σχολείο, ενώ όπως φαίνεται η 33χρονη χρησιμοποίησε την κορούλα της ως… δόλωμα για να καταφέρει να πείσει τη 10χρονη να την ακολουθήσει.

«Της είπα ότι είμαι η μαμά της Γ…. και ότι έχω συνεννοηθεί με τη μαμά της να την πάρω εγώ. Η Μαρκέλλα χάρηκε, νόμιζε θα παίξει με την Γ…. και ήρθε μαζί μου», φέρεται να είπε.

Η περιγραφή των ωρών που η μικρή Μαρκέλλα έμεινε μαζί της προκαλούν ανατριχίλα, ενώ παραδέχτηκε ότι της χορήγησε ηρεμιστικά χάπια και κοκαΐνη, ουσίες που όπως παραδέχτηκε έκανε η ίδια χρήση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί με βάση τη δικογραφία εκτιμούν πως η 33χρονη είχε σχέδιο, είχε προετοιμάσει την αρπαγή της μικρής από το σχολείο και της είχε στήσει ενέδρα.

Περιγράφοντας την ημέρα της αρπαγής της 10χρονης μαθήτριας, η 33χρονη φέρεται να κατέθεσε πως: “Την Πέμπτη πήρα ένα ταξί και πήγα στις 12:15 στο σχολείο του κοριτσιού και περίμενα να σχολάσει. Μόλις την είδα την ακολούθησα. Σκέφτηκα όλα πάνε καλά, μου έκατσε “λουκούμι”.

Σε ερώτηση εάν είχε ξαναπάει στο σχολείο της μικρής Μαρκέλλας, απάντησε πως “ναι, άλλη μια φορά πριν από την καραντίνα αλλά δεν την είχα δει”.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, όταν έφτασαν στο σπίτι της, περιγράφει πως “της πήρα κουλούρι και χυμό και κάποια στιγμή βαφτήκαμε και βγάλαμε φωτογραφίες τις οποίες είχα σε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο πέταξα αφού πρώτα έσβησα τις φωτογραφίες”.

Εκνευρίστηκε από το Amber Alert
Τις συνθήκες υπό τις οποίες η 33χρονη άφησε στον δρόμο τη Μαρκέλλα, περιέγραψε η ίδια η 10χρονη μιλώντας στους αστυνομικούς.

Όπως είπε το κοριτσάκι, είδε τη φωτογραφία του στην τηλεόραση και κατάλαβε ότι η οικογένειά του το ψάχνει.

Η 33χρονη προφανώς σύμφωνα με τον ANT1 παρακολουθούσε τις εξελίξεις και υπό το βάρος των ερευνών για το παιδί, φαίνεται πως αναγκάστηκε να το αφήσει ελεύθερο.

Μάλιστα, η Μαρκέλλα είπε στις Αρχές πως το Amber Alert εκνεύρισε την 33χρονη, ετοίμασε όπως όπως μία βαλίτσα και στη συνέχεια άφησε τη μικρή μόνη της να παραπατά από τα ναρκωτικά που της είχε χορηγήσει.

Οι Αρχές βρήκαν στην τσέπη του παιδιού βρήκαν 30 ευρώ, χρήματα που της έδωσε η κατηγορούμενη, όπως είπε η μικρή, για να επιστρέψει μόνη της στο σπίτι.

Κούγιας: Κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας πίσω από την 33χρονη
Ο δικηγόρος της οικογένειας του κοριτσιού, Αλέξης Κούγιας, γνωστοποίησε ότι η φερόμενη δράστις δεν αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση, διότι φοβάται για τη ζωή της.

Ο Αλέξης Κούγιας, έκανε ξεκάθαρα λόγο για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας. Μάλιστα, ο ποινικολόγος σημείωσε ότι δεν θυμάται ποτέ στα χρονικά να απασχόλησε την ελληνική Δικαιοσύνη αντίστοιχη περίπτωση, κατά την οποία σε τέτοιο κύκλωμα να εμπλέκεται γυναίκα, η οποία να προχώρησε η ίδια στην απαγωγή. Κατά τον ίδιο, θα χρειαστούν περίπου δύο μήνες μέχρι να εξιχνιασθεί απολύτως από την αστυνομία η υπόθεση.

Δικηγόρος 33χρονης: «Ήθελε να τη φροντίσει»
Να φροντίσει και να δώσει καινούργια ρούχα στη 10χρονη Μαρκέλλα, ήθελε η 33χρονη «κοκκινομάλλα», σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο δικηγόρος της, Βασίλης Νουλέζας.

Η κατηγορούμενη για την οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείρισή του σε ανήθικες πράξεις, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων (όλα αυτά σε βαθμό κακουργήματος), όπως επίσης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών (σε πλημμεληματικό βαθμό), θα απολογηθεί τη Δευτέρα, με τον δικηγόρο της να ξεκαθαρίζει ότι η ίδια αρνείται την απαγωγή και τον βιασμό.

«Η κατηγορούμενη είναι ψυχικά καταρρακωμένη και μεταμελημένη και ζητάμε δημόσια συγγνώμη από την οικογένεια της ανήλικης, την οποία αντιμετωπίζουμε με σεβασμό. Σε ότι αφορά στις κατηγορίες, έχουμε 4 κακουργήματα και 2 πλημμελήματα. Το κοριτσάκι το γνώριζε πολλά χρόνια, είναι και η ίδια μητέρα ενός ανήλικου παιδιού 78 ετών. Η πρωταρχική πρόθεσή της ήταν να τη φιλοξενήσει, να της δώσει καθαρά ρούχα και να τη φροντίσει», τόνισε μεταξύ άλλων στον Alpha και συνέχισε:

«Δεν είχε πρόθεση για σεξουαλική πράξη, άλλωστε τα ευρήματα της ιατροδικαστικής δικαιώνουν την άποψη και τη θέση της. Διανυκτέρευσε εκεί το κορίτσι, την φρόντισε, την έκανε μπάνιο, της έδωσε ρούχα, φαγητό και όταν αντιλήφθηκε ότι έχει καταγγελθεί πανικοβλήθηκε και η ίδια και το κορίτσι που άρχισε να κλαίει. Την έβαλε να κοιμηθεί κι εκεί ξεκίνησαν τα σφάλματα. Της έδωσε ένα ηρεμιστικό για να κοιμηθεί. Το πρωί η Μαρκέλλα δεν ξυπνούσε και εκεί έγινε το δεύτερο σφάλμα, που της έδωσε κάποιο χάπι ναρκωτικό που χορηγείται με συνταγή για να αφυπνιστεί. Ήταν καλά, φάγανε μαζί, μίλαγαν, γέλαγαν, χόρευαν και την 3η μέρα, αντιλαμβανόμενη τη θέση που έχει περιέλθει να την επιστρέψει, δίνοντάς της χρήματα. Όταν την αποχαιρέτησε η μικρή είπε στην εντολέα μου σε ευχαριστώ για όλα, σ’ αγαπώ, μακάρι να ήσουν δεύτερη μητέρα μου».
Για τις κατηγορίες περί ασέλγειας: «Την αρπαγή και τον βιασμό δεν τα δέχεται. Όταν την έκανε μπάνιο αναγκαστικά την αγκάλιασε, τη χάιδεψε, την άλειψε με κάποιο σαμπουάν ή λάδι. Σε αυτά τα πλαίσια. Παραδέχεται την προμήθεια ναρκωτικών και την κατηγορία ασέλγειας στα πλαίσια που σας περιέγραψα. Η ανήλικη την ακολούθησε με τη θέλησή της. Τη γνώριζε, δεν την αποστέρησε την ελευθερία».

Για τα ναρκωτικά: «Τα Xanax δεν είναι ναρκωτικά μπορεί να τα πάρει ο οποιοσδήποτε. Δεν της χορήγησε ναρκωτικά για να κάμψει την αντίστασή της για σεξουαλική πράξη. Κοιμήθηκε η μικρή και μέχρι να ξυπνήσει δεν την άγγιξε και αυτό θα αποδειχθεί».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »