Στην κυβέρνηση προσπαθούν να κάνουν το «άσπρο μαύρο» και να μας πείσουν ότι χτες δεν συνέβη και τίποτε το κακό. Έτσι μετά τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσπάθησε να μας πείσει ότι τα μάτια μας μας κορόιδευαν. Όμως όπως αποτυπώνεται στο διαδίκτυο το κλίμα είναι εντελώς διαφορετικό.

Τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για την “κατάλυση” του κράτους χτές το βράδυ;

Υπήρξε μια συμβολική κίνηση του Κ.Κ.Ε. με τη συμμετοχή περίπου 200 ατόμων στην Βασιλίσσης Σοφίας, έξω από τον σταθμό του Μετρό. Αμέσως πήγε εκεί ο επικεφαλής της Αστυνομίας και μόλις διαπίστωσε το γεγονός, ζήτησε να διαλυθούν. Ο κ. Κουτσούμπας τον διαβεβαίωσε ότι θα γίνει και έγινε. Διαλύθηκαν αυτοί οι οποίοι ήταν εκεί, χωρίς να υπάρξει πορεία.

Όμως αρκεί να μπει κανείς στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης των κυβερνητικών στελεχών για να δει πώς ακριβώς αισθάνονται οι ψηφοφόροι τους. Το τι «βρισίδι» πέφτει κάτω από τις αναρτήσεις τους δεν λέγεται…
Εξοργισμένοι ψηφοφόροι της ΝΔ στολίζουν κανονικότατα την κυβέρνηση, την οποία κατηγορούν για πολιτική δειλία τονίζοντας ότι “τα lockdowns πέθαναν χτές”.

Ενώ βαρύ είναι το κλίμα και στην ΕΛ.ΑΣ. καθώς παρά το ότι η χτεσινή ημέρα ήταν “ήρεμη” σε σχέση με αυτό που έχουν συνηθίσει άλλες χρονιές αισθάνονται βαρύτατα εκτεθειμένοι. Και αυτό διότι όπως τονίζουν δεν μπορεί να κυνηγάνε τον απλό πολίτη και να εύχονται “χρονια πολλά” σε άλλους παραβάτες επειδή κρατάνε πλακάτ του ΚΚΕ.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί οι αστυνομικοί που περιέγραφαν σε ιδιωτικές τους συνομιλίες ως “ρεζιλίκια” τα όσα συνέβησαν χτές το πρωί αλλά και τις βραδυνές εξηγήσεις των κυβερνητικών στελεχών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »