Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Γιάννης Βρούτσης, δημοσίευσε πίνακα για το πότε θα καταβληθεί το επίδομα των 800 ευρώ.

Πίνακα με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης προς τη διευκόλυνση εργαζομένων, επιχειρήσεων και λογιστών, ανάρτησε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννης Βρούτσης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Τwitter.

Για να διευκολύνουμε εργαζόμενους,επιχειρήσεις & λογιστές παρουσιάζουμε τον παρακάτω πίνακα με χρονοδιάγραμμα υλοποίησης:
1)Για υποβολή εντύπων επιχειρήσεων & εργαζομένων με βάση το ΑΦΜ
2)Χρόνους διορθώσεων
3)Χρόνοι καταβολής των 800€ (τρεις φάσεις)
4)Άμεσα εκδίδεται εγκύκλιος

Σύμφωνα με τον υπουργό, ο πίνακας με το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης αφορά την υποβολή εντύπων επιχειρήσεων και εργαζομένων, με βάση το ΑΦΜ, τους χρόνους διορθώσεων και τους χρόνους καταβολής των 800 ευρώ (σε τρεις φάσεις).

Τέλος, ο κ. Βρούτσης τονίζει πως άμεσα θα εκδοθεί και εγκύκλιος.Kylie Jenner: What Would Life Be Like Without Fame

Ύφεση κοντά στο 4% του ΑΕΠ για την ελληνική οικονομία προβλέπει ο Σταϊκούρας

Για τις εκτιμήσεις του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, εν μέσω κορονοϊού, αλλά και το πότε θα καταβληθεί το επίδομα των 800 ευρώ μίλησε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο υπουργός, μιλώντας στον ΣΚΑΪ έκανε γνωστό ότι από αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσει να καταβάλλεται το έκτακτο επίδομα των 800 ευρώ σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους που πλήττονται και μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη θα δοθούν και τα 400 ευρώ στους επιστήμονες άλλα και το έκτακτο Δώρο Πάσχα στους 110.000 γιατρούς και υγειονομικούς. 

«Το πακέτο μέτρων είμαστε έτοιμοι να το υλοποιήσουμε και το Μάιο και τον Ιούνιο χωρίς να υπάρχουν ταμειακά προβλήματα» είπε προσθέτοντας πως δεν υπάρχει θέμα μείωσης μισθών και συντάξεων.
Εκτίμησε πως η ύφεση θα από 3%, κοντά στο 4% και είναι συνάρτηση της έκτασης του προβλήματος και της πιθανής επανάληψης του προβλήματος μέσα στη χρονιά.

«Δεν μπορούν να γίνουν ασφαλείς εκτιμήσεις, οι περισσότερες προβλέψεις δείχνουν βαθιά ύφεση» διευκρίνισε και πρόσθεσε πως «λαμβάνεται υπόψη και η επίπτωση στον τουρισμό το καλοκαίρι. Σχεδιάζονται και στοχευμένες δράσεις για το χώρο του τουρισμού».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »