Τέλος στη ζωή του φαίνεται να έδωσε ο Υπουργός οικονομικών του κρατιδίου της Έσσης στη Γερμανία. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είχαι μεγάλη ανησυχία για την κρίση του κορωνοϊού.

Νεκρός στις γραμμές του τρένου στην περιοχή Χόχαϊμ της Έσσης βρέθηκε χθες ο υπουργός Οικονομικών του κρατιδίου, Τόμας Σέφερ. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, ο 54χρονος χριστιανοδημοκράτης (CDU) αυτοκτόνησε. Η σορός του αναγνωρίστηκε νωρίτερα σήμερα.

«Αιφνιδιασμένος» και «σοκαρισμένος» δήλωσε σήμερα ο Πρωθυπουργός της Έσσης Φόλκερ Μπουφιέ, επισημαίνοντας ότι ο επί χρόνια συνεργάτης του ανησυχούσε ιδιαίτερα για την κρίση του κοροναϊού και εργαζόταν μέρα και νύχτα προκειμένου να βρει τρόπους για την αντιμετώπισή της, σε ό,τι αφορά την χρηματοδότηση και την οργάνωση των υπηρεσιών.

«Φαίνεται ότι φοβόταν ότι δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών. Νομίζω ότι τον λύγισαν αυτές οι ανησυχίες. Δυστυχώς δεν κατάφερε να βρει διέξοδο», δήλωσε ο κ. Μπουφιέ.

Κορωνοϊός – Γερμανία: Σχεδόν 4.000 νέα κρούσματα και 64 θάνατοι σε 24 ώρες

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στη Γερμανία αυξήθηκε σε 52.547 και 389 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους λόγω της πανδημίας, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το Ιντιστούτο Ρόμπερτ Κοχ (RKI).

Τα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 3.965 συγκριτικά με την προηγούμενη ημέρα, ενώ ο αριθμός των νεκρών κατά 64, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό.

Το RKI ανέφερε ότι τα στοιχεία δεν αποτυπώνουν την πλήρη εικόνα καθώς δεν έχει λάβει αναφορές από τα κρατίδια Βάδης-Βυτερμβέργης, Έσσης και Σάαρλαντ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »