Ο όρος “γυναικοκτονία” είναι νέος και λανσάρεται εσκεμμένα για να αντικαταστήσει τον όρο “ανθρωποκτονία”.
Αυτό το κάνουν για να διαχωρίσουν την γυναίκα από την ανθρώπινη φύση της και να την παρουσιάσουν ως ένα ξεχωριστό είδος από τον άντρα, στην προκειμένη κατώτερο.
Οι ίδιοι που το επιχειρούν και το… λανσάρουν αυτό, είναι ψυχοπαθείς και εγκληματίες, χειρότεροι από τον δολοφόνο της Καρολάιν και το κάνουν στα πλαίσια της συμμετοχής τους στην επίθεση που γίνεται στην ανθρωπότητα.
Είναι τόσο βρώμικοι και χυδαίοι μάλιστα που το κάνουν σε μία στιγμή λαϊκής αγανάκτησης με έτοιμα κείμενα που κάνουν επίκληση στην ηθική.
Είναι οι ίδιοι που το χρησιμοποιούν αυτή την στιγμή, για να περάσουν τον δήθεν αντιρατσισμό τους και την δήθεν αλληλεγγύη τους για τους μετανάστες, την στιγμή που κερδοφορούν πάνω στις πλάτες τους και συμβάλλουν στην μετατροπή της χώρας μας σε ένα απέραντο εκκολαπτήριο σκλάβων.
Για τέλος, βρισκόμαστε μπροστά σε μία στυγερή δολοφονία. Μία δολοφονία που μας έχει θορυβήσει όλους(και με κάποια σκοτεινά σημεία που δεν έχουμε καταλάβει). Δεν είναι η πρώτη, ούτε η τελευταία που προκύπτει από την ενδοοικογενειακή βία και τα θύματα ΔΕΝ ήταν πάντα μόνο γυναίκες. Το να ξεχωρίζει κάποιος εσκεμμένα το ένα φύλλο από το άλλο κρύβει δόλο και για αυτό βλέπουμε τον όρο “γυναικοκτονία” να τον επικαλούνται άνθρωποι-γρανάζια του συστήματος, όπως ο λατρεμένος στην φωτογραφία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »