Ο Ντόναλντ Τραμπ, λίγα λεπτά πριν το Facebook και το Twitter του κλειδώσουν τον λογαριασμό, με έναν tweet του τάχθηκε υπέρ των πατριωτών που άλωσαν τον Λευκό Οίκο προσπαθώντας να προασπίσουν την ακεραιότητα της Αμερικανικής Δημοκρατίας από τις εκλογές της βίας & νοθείας της 3ης Νοεμβρίου.

Φιμωμένος και ληστευμένος, ο Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε γι ‘άλλη μία φορά να «προσκυνήσει» και με τα πενιχρά μέσα που έχει απευθύνθηκε προς το λαό του αλλά και το βαθύ κράτος με ένα φλογερό αποχαιρετιστήριο μήνυμα.

«Αυτά είναι τα πράγματα και τα γεγονότα που συμβαίνουν όταν μία ιερή μεγάλη εκλογική νίκη τόσο χυδαία και σκληρά αφαιρείται από σπουδαίους πατριώτες τους οποίους έχουν κακομεταχειριστεί άδικα για τόσο πολύ. Πηγαίντε σπίτι σας με αγάπη και ειρήνη. Να θυμάστε αυτή τη μέρα για πάντα», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

Μετά από αυτό το twitter του διέγραψε το tweet και του μπλόκαρε τον λογαριασμό για12 ώρες, με την οριστική διαγραφή να διαφαίνεται στον ορίζοντα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ και στην ομιλία του πριν την άλωση του Καπιτώλιου από τους πατριώτες είχε δηλώσει πως δεν πρόκειται να αποδεχτεί τις στημένες εκλογές της 3ης Νοεμβρίου «δεν παραδέχεσαι την ήττα όταν σε κλέβουν», είπε «δεν θα την αποδεχτώ ποτέ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »