Προκλητική επίθεση σε μια μητέρα που δεν θέλει να εμβολιαστούν τα παιδιά της κατά του κορωνοϊού, έκανε σήμερα το πρωί ένας δημοσιογράφος ο οποίος μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Ο δημοσιογράφος είπε χαρακτηριστικά στην μητέρα πως «και εμείς έχουμε το δικαίωμα να σας απομονώσουμε», με την μητέρα να αντιδρά λέγοντας: «Είναι αυτές πρακτικές δημοκρατικού καθεστώτος; Αυτά τα δικαιώματα είναι κακακτήσεις του πολιτισμένου κόσμου. Δεν μπορείτε να μας βάλετε στο περιθώριο».

Με τον δημοσιογράφο να συνεχίζει προκλητικά και να λέει «φυσικά, δεν υπάρχει θέμα δημοκρατίας».

Προηγουμένως η μητέρα είχε εκφράσει τον σκεπτικισμό της για τον εμβολιασμό στα παιδιά λέγοντας: «Υπάρχουν παιδίατροι όπως ο δικός μου που διαφωνούν με τον εμβολιασμό των παιδιών. Ακολουθώ τις συστάσεις του παιδιάτρου μου. Η υποχρεωτικότητα είναι για το καλό ενός παιδιού ή ενός ενήλικα».

Ενώ πρόσθεσε πως «υπάρχουν και γιατροί που είναι εναντίον του εμβολιασμού κυρίως των παιδιών. Δεν το γνωρίζετε αυτό; Έχω κάνει κάποια εμβόλια στα παιδιά μου. Δεν θα ήθελα να μου βάλετε ταμπέλα ως αρνήτρια, ψεκασμένη ή αντεμβολιάστρια».

«Οι επιστήμονες και οι γιατροί γνωρίζουν καλύτερα τον ιατρικό κώδικα δεοντολογίας από ό,τι εγώ. Στο άρθρο 12 μιλάει για συναίνεση του ασθενούς και όταν πρόκειται για ανήλικο, την συναίνεση την δίνει ο γονέας. Άρα είναι δικαίωμά μου να αρνηθώ να συναινέσω.

Η επιστήμη δεν έχει μόνο μία φωνή και ο καθένας μπορεί να επιλέξει ποια θα ακούει», υπογράμμισε και συνέχισε:

«Εγώ επιλέγω τα παιδιά μου να αναπτύξουν φυσική ανοσία. Τα εμβόλιο είναι πειραματικό. Αυτό αναφέρεται από τις ίδιες τις εταιρείες. Υπάρχει μόνο προέγκριση. Γιατί να επιλέξω λοιπόν να βάλω στα παιδιά μου ένα πειραματικό σκεύασμα;.

Υπάρχουν άτομα στο περιβάλλον μου που εμβολιάστηκαν επειδή δεν μπορούσαν να εργαστούν. Τα υποχρέωσαν να εμβολιαστούν. Μας στερείτε τα βασικά μας δικαιώματα», είπε η μητέρα, προκαλώντας την οργή του δημοσιογράφου και την ενόχληση του κρατικού παιδιάτρου που βρίσκονταν στο πάνελ, οι οποίοι υποστήριξαν πως «εσείς μας στερείτε το δικαίωμα να μην κολλήσουμε».

Με τη μητέρα να τους απαντάει ξεκάθαρα πως και οι εμβολιασμένοι κολλάνε και μεταδίδουν, ενώ συμπλήρωσε: «Δεν πιστεύω στην έκταση που δίνεται σε αυτόν τον ιό. Έχω δικαίωμα να το πιστεύω».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »