Σε δράσεις για την πρόληψη και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στην Κεντρική Μακεδονία προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές το τελευταίο 24ωρο
Επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας διεξήγαγαν το τελευταίο 24ωρο οι αστυνομικές αρχές, στο πλαίσιο δράσεων για την πρόληψη και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, με αποτέλεσμα τη σύλληψη 21 ατόμων για διάφορα αδικήματα, σε περιοχές εκτός της Θεσσαλονίκης.

Οι δράσεις των αστυνομικών αρχών πραγματοποιήθηκαν στην Ημαθία, το Κιλκίς, την Πέλλα, την Πιερία, τις Σέρρες και τη Χαλκιδική και περιελάμβαναν μεταξύ άλλων έλεγχους οχημάτων καθώς και έλεγχους ατόμων.

Οι συλλήψεις που πραγματοποιήθηκαν, αφορούσαν εννέα περιστατικά παράβασης της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, δύο άτομα συνελήφθησαν για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, μία σύλληψη αφορούσε στο νόμο περί ναρκωτικών, ένα άτομο συνελήφθη για κλοπή ενώ οκτώ ακόμα άτομα συνελήφθησαν για διάφορα άλλα αδικήματα.

Την ίδια ώρα, πιστοποιήθηκαν 932 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, έξι παραβάσεις της υγειονομικής νομοθεσίας, πέντε παραβάσεις αφορούσαν το παραεμπόριο ενώ διαπιστώθηκαν και 22 ακόμα αδικήματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »