«Εάν δεν πείστηκαν οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες που έπρεπε να εμβολιαστούν, θα την πληρώσουν τα παιδιά;» πρόσθεσε
Συχνά-πυκνά στα ΜΜΕ, καλούν μητέρες ή γενικά πολίτες να αντιμετωπίσουν γιατρούς, γυρολόγους, όπως τους αποκαλεί μερίδα του κόσμου. .

Συνήθως αυτό που ακούνε είναι ειρωνείες, σχόλια τύπου μην διαβάζετε το ιντερνέτ (να βλέπουν δηλαδή μόνο τηλεόραση που τα λέει τόσο… «καλά» πάντα), χαρακτηρισμούς, όπως αρνητές κτλ.

 

Λίγο πριν η Μένη Καρυώτη, μητέρα τριών παιδιών και ανεμβολίαστη υγειονομικός που βγήκε σε αναστολή. Η κ. Καρυώτη είχε τονίσει πως αρνείται να εμβολιάσει την κόρη της που θα πάει πρώτη γυμνασίου.

«Όχι δεν το εμβολίασα το παιδί μου και δεν πρόκειται. Δεν πήρε έγκριση το εμβόλιο για τα παιδιά κάτω των 16. Εάν δεν πείστηκαν οι ηλικιωμένοι και οι ευπαθείς ομάδες που έπρεπε να εμβολιαστούν, θα την πληρώσουν τα παιδιά» σημείωσε.
«Όχι ανήκω στους υγειονομικούς της Βέροιας που δεν εμβολιάστηκαν και βγήκα σε αναστολή. Αλλάζει κάτι αυτό; χαρακτηρίζομαι διαφορετικά γιατί δεν υπέκυψα στον υποχρεωτικό εμβολιασμό;» ανέφερε η κ. Καρυώτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »