”Ευθύνες για τους θανάτους βαραίνουν την Κυβέρνηση” υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ δια στόματος Γιαννούλη

Σφοδρή αντιπαράθεση με φόντο την πανδημία έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης με αφορμή σχόλιο του βουλευτή της τελευταίας Χρήστο Γιαννούλη που επέριψε ευθύνες στην ΝΔ για την αύξηση των θανάτων.

Σε σημερινή δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστου Γιαννούλη, απαντά με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας ότι «για όσους πίστεψαν ότι το παιχνίδι Τσίπρα με τα νούμερα των νεκρών ήταν αστοχία, ή ότι η χθεσινή αθλιότητα της Αυγής έγινε κατά λάθος, ήρθε σήμερα ο κ. Γιαννούλης να άρει κάθε αμφιβολία».

«Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», υπογραμμίζει η Πειραιώς και προσθέτει: «Σπεκουλάρει, διαρκώς, στην επιδείνωση της πανδημίας, σε περισσότερους νεκρούς, σε περισσότερη δυστυχία. Η απομόνωση τους από την κοινωνία και το αντιπολιτευτικό τους άγχος, τους οδηγούν στην αθλιότητα. Και τελικά στην πλήρη απαξίωση».

Γιαννούλης: «Για τους θανάτους φταίει η κυβέρνηση»

Σε σημερινές του δηλώσεις στον ΑΝΤ1, ο Χρήστος Γιαννούλης, σχολιάζοντας το χθεσινό μακάβριο tweet της Αυγής, ανέφερε ότι «η Αυγή δεν φταίει για τους θανάτους. Για τους θανάτους φταίει η κυβέρνηση, όσο δεν προσλαμβάνει γιατρούς».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »