Ξεπέρασαν κάθε όριο οι ”γείτονες”
Δεν έχουν τέλος οι τουρκικές προκλήσεις. Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, τα τουρκικά ΜΜΕ συνεχίζουν τις επιθέσεις κατά του Μ. Βορίδη. Ο Υπουργός είναι το μοναδικό στέλεχος της Κυβέρνησης που χρησιμοποίηση σκληρή γλώσσα κατά των Τούρκων μέχρι τώρα!

Τι είχε πει ο Μ. Βορίδης:

”Μιλώντας στην εκπομπή «ΜEGA Σαββατοκύριακο» πριν δύο ημέρες, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης σημείωσε πως η Τουρκία φερόταν διαφορετικά όσο είχε ευρωπαϊκές φιλοδοξίες και προσανατολισμό. Πρόκειται για μια «άθλια απόφαση», καθώς φαίνεται ότι η Τουρκία δεν ενδιαφέρεται πλέον να έχει καλές σχέσεις με οποιοδήποτε δυτικό κράτος και διεθνές σύστημα.

Επίθεση τουρκικών MME σε Βορίδη για τα αντίποινα που προτείνει
«Οργή, αγανάκτηση, στενοχώρια ειδικά στην Ελλάδα και αίσθηση βαθύτατης προσβολής. Η Αγία Σοφία δεν είναι απλώς ένα παγκόσμιο μνημείο πολιτισμού, αλλά ένα παγκόσμιο χριστιανικό, ορθόδοξο σύμβολο» συμπλήρωσε ο κ. Βορίδης.

«Χρειάζονται απαντήσεις από την διεθνή κοινότητα και φυσικά από την Ελλάδα»

Ερωτηθείς μάλιστα για το είδος των απαντήσεων που θα πρέπει να δοθούν από ελληνικής πλευράς, ο κ. Βορίδης σχολίασε πως ένα από αυτά που μπορούν να γίνουν άμεσα και θα ήταν μια κίνηση «εξόχως συμβολική», έχει να κάνει με το μουσείο του Κεμάλ Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη και τη μετατροπή του σε μουσείο μνήμης Γενοκτονίας του ελληνισμού.”

Αυτές οι δηλώσεις εκνεύρισαν τους Τούρκους, με τον δημοσιογράφο Ahmet Hakan σήμερα να ξεπερνάει τα όρια!

Συγκεκριμένα ανέφερε:

”Είσαι μπάσταρδος! Δεν μπορείς να μιλάς έτσι για τον Κεμάλ. Είσαι περιθωριακός. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Έλληνες ανοίξτε ένα τζαμί και στην Αθήνα!”

Πρόκειται για απίστευτες ύβεις και αναμένουμε την απάντηση του Υπουργού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »