Ακόμα και ανήλικοι έχουν «επιστρατευθεί» στην Πολιτεία της Νεβάδα (και προφανώς και στις άλλες Πολιτείες) προκειμένουν να κερδίσει ο Τ.Μπάιντεν την Πολιτεία και εν τέλει την προεδρία των ΗΠΑ.

Φυσικά οι ανήλικοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ δικαίωμα ψήφου.

Το παράρτημα των Ρεπουμπλικάνων στη Nevada έστειλαν μηνυτήρια αναφορά στο υπουργείο Δικαιοσύνης και στον Γενικό Εισαγγελέα των ΗΠΑ, William Barr, που αφορά χιλιάδες περιπτώσεις εκλογικής αλλοίωσης αποτελέσματος δηλαδή νοθείας.

«Οι δικηγόροι μας μόλις έστειλαν μια μηνυτήρια αναφορά στον Γενικό Εισαγγελέα Barr που αφορούν τουλάχιστον 3,062 περιπτώσεις εκλογικής απάτης” αναφέρει το παράρτημα των Ρεπουμπλικάνων στην Nevada.

“Αναμένουμε το νούμερο αυτό να μεγαλώσει σημαντικά. Χιλιάδες άτομα έχουν ταυτοποιηθεί να έχουν παραβιάσει το νόμο, ψηφίζοντας μετά την μετακόμισή τους από την Νεβάδα»

Το Fox News αναφέρει ότι ο εκπρόσωπος του υπουργείου Δικαιοσύνης επιβεβαίωσε ότι η μηνυτήρια αναφορά έχει παραληφθεί και ότι «οι εισαγγελείς θα ακολουθήσουν την τυπική διαδικασία ερευνών»

Η ρεπόρτερ του CBS Catherine Herridge με tweet δημοσίευσε μέρος της αναφοράς που στάλθηκε στον Γενικό Εισαγγελέα.

«Αυτή η υπογραφή, αντιπροσωπεύει τον Donald J. Trump. Γράφουμε για να σας επιστήσουμε την προσοχή στην εγκληματική εκλογική απάτη που έλαβε χώρα στην Πολιτεία της Nevada στις γενικές εκλογές του 2020»

«Ειδικότερα καταρχήν έχουμε ταυτοποιήσει 3,062 άτομα που εμφανίζονται να έχουν παράτυπα ψηφίσει με επιστολικές ψήφους στις εκλογές»

«Το επιβεβαιώσαμε με διασταύρωση ονομάτων και διευθύνσεων των ψηφοφόρων με στοιχεία του National Change/of Address database (δηλαδή η βάση δεδομένων όσων μετακομίζουν σε άλλες Πολιτείες και Κομητείες»

«Επίσης περιμένουν την τελική λίστα των εκλογικών απατών να αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό και θα σας δίνουμε συνεχή ενημέρωση μόλις μαθαίνουμε περισσότερα»

«Φυσικά η εκλογική απάτη αποτελεί σοβαρό ομοσπονδιακό ποινικό αδίκημα και χτυπάει την καρδιά της αντιπροσωπευτικής μας δημοκρατίας. Καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για σοβαρές καταγγελίες και δεν τις κάνουμε με ελαφρότητα»

Το ρεπουμπλικανικό παράρτημα δημοσίευσε «φωτογραφίες επιστολικών ψήφων από την Κομητεία του Washoe οι οποίες φαίνεται να έχουν υπογραφεί από άτομα κάτω των 18 ετών»

«“NV ψήφοι για παιδιά; 4 επιστολικοί ψήφοι στην καταμέτρηση του Washoe Co από άτομα κάτω των 18” λένε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Πολιτεία της Νεβάδα η οποία μπορεί και να κρίνει την προεδρία των ΗΠΑ με τους έξι εκλέκτορες της απομένουν να μετρηθούν 190,150 ψήφοι περίπου. Από αυτές οι 123,554 είναι επιστολικές και οι υπόλοιπες 66,596 επιδόθηκαν αυτοπροσώπως με την παραδοσιακή διαδικασία.

Συνεπώς όπως γίνεται κατανοητό, αν οι επιστολικές ψήφοι είναι «πειραγμένες» όλοι ξέρουν που θα καταλήξει η Πολιτεία της Νεβάδα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »