Ο Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ καταγγέλλει με ανάρτησή του στο twitter το παράξενο περιστατικό που απεικονίζεται στην ψηφιακή καταμέτρηση του Winsconsin όταν μέσα σε ένα δευτερόλεπτο μετρήθηκαν υπέρ του Τ.Μπάιντεν 143,379 ψήφοι χωρίς να πάρει ούτε έναν ο Ν.Τραμπ!

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ προχώρησε σήμερα σε ανάρτηση για τα όσα συνέβησαν σε μια άλλη Πολιτεία-κλειδί, το Γουισκόνσιν.

Όπως λέει χαρακτηριστικά, μια μέρα μετά της εκλογές ο Τ.Μπάιντεν κερδίζει «μονοκοπανιά» 143,379 ψήφους.

Συν τοις άλλοις ανακαλύφθηκε ένα ακόμα «λάθος» στην καταμέτρηση ψήφων στην Πολιτεία της Τζόρτζια (ποιος ξέρει πόσα τέτοια έχουν γίνει σε όλες τις ΗΠΑ) και συγκεκριμένα στην κομητεία της DeKalb County όπου βρέθηκαν να έχουν «προστεθεί» 9,626 ψήφοι στον Τζο Μπάιντεν κατά την διάρκεια της επανακαταμέτρησης, όπως δήλωσε ο επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στην Γεωργία, David Shafer.

«Ανακαλύψαμε λάθος 9,626 ψήφων στην κομητεία κατά την επανακαταμέτρηση με το χέρι (ναι, την κάνουν χειρωνακτικά καθώς δεν είναι εμπιστοσύνης το λογισμικό).

Μια δέσμη ψήφων είχε σηματοδοτηθεί ως 10,707 ψήφοι για τον Biden και 13 για τον Trump κάτι εντελώς απίθανο ακόμα και για την κομητεία DeKalb” είπε ο Shafer και πρόσθεσε «η πραγματική καταμέτρηση της δέσμης ήταν 1,081 ψήφοι για τον Biden και 13 για τον Trump.”

Σύμφωνα με τον Shafer, αν δεν ανακαλύπτονταν το λάθος θα πρόσδιδε αρκετούς ψήφους για να ακυρώσει τα εκλογικά κέρδη του Τραμπ από τις επανακαταμετρήσεις των ψήφων στις κομητείες Fayette, Floyd and Walton.

«Κάθε 10 κάλπες παρακολουθούνταν από ένα μόνιτορ επιτήρησης και βρισκόμασταν σε κάποια απόσταση από τα τραπέζια. Δεν ξέρουμε τι χάσαμε υπό αυτούς τους παράλογους περιορισμούς. Η λανθασμένη καταμέτρηση υπογράφηκε από επίσημους καταμετρητές» είπε.

Πρόσθεσε μάλιστα πως το μόνιτορ παραδόθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών και οι εισαγγελείς ζητούν να γίνει έρευνα.

Αυτή είναι η τέταρτη κομητεία στην πολιτεία της Γεωργίας όπου έχουν συμβεί εκλογικές «μαϊμουδιές», όλες εις βάρος του Ν.Τραμπ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »