Ο Ντόναλντ Τραμπ σκέφτεται «σοβαρά» να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα το 2024 για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών και το έχει αναφέρει «100%» σε συνομιλίες με τους κορυφαίους συμβούλους του τις τελευταίες ημέρες, δήλωσε στο CBS News ένας ανώτερος σύμβουλος της καμπάνιας του Τραμπ και ένας σύμμαχος του Αμερικανικού προέδρου.

Νωρίτερα, το CBS News ανέφερε ότι ενώ δεν έχουν ληφθεί ορστικές αποφάσεις, οι σύμβουλοι του Τραμπ εργάζονται ενεργά για να διατηρήσουν τις επιλογές του ανοιχτές, καθώς αρχίζουν να σχεδιάζουν το πολιτικό του μέλλον. Ωστόσο, ο Τραμπ επιδιώκει να εξαντλήσει τις νομικές του επιλογές για τις εκλογές που προηγήθηκαν, πριν προχωρήσει στο επόμενο βήμα.

Ο γερουσιαστής των Ρεπουμπλικανών, Κέβιν Κράμερ κάλεσε τον Τραμπ την περασμένη εβδομάδα για να εκφράσει την υποστήριξή του στις προσπάθειες του Αμερικανού προέδρου να αμφισβητήσει τα αποτελέσματα των εκλογών, όπως αναφέρθηκε στο Politico.

Ωστόσο, αξιωματούχος κοντά στον Κράμερ ανέφερε πως ο Τραμπ του αποκάλυψε ότι «εάν αυτό δεν λειτουργήσει, θα είμαι ξανά υποψήφιος σε τέσσερα χρόνια».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »