Όχι δεν είναι το θέμα μου ο σεξουαλικός σας προσανατολισμός. Τον γράφω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου. Δεν μ’ ενδιαφέρει καθόλου τι κάνετε ή δεν κάνετε στο κρεβάτι σας (υπό την προϋπόθεση ότι… υπάρχει αμοιβαία συναίνεση και ωριμότητα).
Έχω ΤΕΡΑΣΤΙΟ όμως πρόβλημα σε σημείο να σας πλακώσω και στις φάπες όπου σας πετύχω, όταν ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ το σεξουαλικό σας προσανατολισμό για να πετύχετε τον βαθύτερο σας στόχο. Που δεν είναι άλλος από το να προσβάλλετε τα ιερά και όσια του λαού μας (και το ίδιο κάνετε και παγκοσμίως με κάθε λαό) και ν’ αντικαταστήσετε την σημαία-σύμβολο του αυτεξούσιου μας με το κωλόπανο σας.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο καθόλου ότι μόνιμο και διαχρονικό σας σύνθημα, τα τελευταία χρόνια, δεν είναι άλλο από το εμετικό «Στο διάβολο η Χώρα, στο διάβολο η Πατρίς,η Ελλάδα να πεθάνει,να ζήσουμε εμείς!».
Κι ούτε είναι φυσικά τυχαία ότι ο πρωθυπουργός της καρδιάς σας (ο νυν και ο τέως) σας αγκαλιάζουν τόσο θερμά. Κοινά αφεντικά βλέπετε… Ξεφτιλισμένοι, ε ξεφτιλισμένοι, βρήκατε μέρες κι εσείς να ρίξετε τον οχετό σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »