Προβληματίζει η κατάσταση του Τζο Μπάιντεν
Θλίψη ακόμα και στους εχθρούς του προκαλεί η κατάσταση του Αμερικανού προέδρου (;) Τζο Μπάιντεν, καθώς το φως της δημοσιότητας βλέπουν διαρκώς εικόνες που δημιουργούν τα εύλογα ερωτήματα για το εάν τελικά αυτός κυβερνάει τις ΗΠΑ.

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του ο Μπάιντεν αναφέρθηκε στην αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις την οποία την χαρακτήρισε ως… «πρόεδρο».

Το εύλογο ερώτημα είναι εάν όντως πρόκειται για σαρδάμ, άλλωστε δεν θα είναι το πρώτο που κάνει ο Μπάιντεν, ή εάν ο Αμερικανός πρόεδρος έχει αποδεχθεί το ρόλο της «μαριονέτας» και έχει αφήσει στην Χάρις να παίρνει όλες τις αποφάσεις.
Να τονίσουμε πως ήδη οι μισοί περίπου Αμερικανοί πιστεύουν ότι τις αποφάσεις δεν τις παίρνει ο Μπάιντεν, αλλά κάποιος άλλος.

Μόνο το 47% των Αμερικανών ψηφοφόρων πιστεύουν ότι ο Μπάιντεν υλοποιεί πραγματικά τον σχεδιασμό του όσον αφορά στα προεδρικά του καθήκοντα, σύμφωνα με σχετική δημοσκόπηση της Rasmussen.

Ωστόσο, στο 47% ανέρχεται και το ποσοστό εκείνων που πιστεύουν ότι άλλοι αξιωματούχοι, όπως η Αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις, λαμβάνουν αυτές τις αποφάσεις πίσω από τα παρασκήνια.

Έτσι, ανατροφοδοτείται η φημολογία με την κατάσταση της υγείας του Μπάιντεν μιας και ο 78χρονος πολιτικός είναι ο μεγαλύτερος που έχει εκλεγεί στην Προεδρία των ΗΠΑ.

Με βάση τη φημολογία, ο Μπάιντεν πάσχει από άνοια ή από κάποια άλλη αναπηρική ψυχική κατάσταση αφού ο Αμερικανός Πρόεδρος έχει φανεί να ξεχνά σημαντικά ονόματα και γεγονότα.

Εντούτοις, η δημοσκόπηση εγείρει ακόμα ερωτήματα και για τον ρόλο της Χάρις, αφού η ίδια αποσύρθηκε από τη διεκδίκηση του χρίσματος των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του 2020.

Υπενθυμίζεται ότι η Αμερικανίδα Αντιπρόεδρος πήρε τη θέση του Μπάιντεν σε σειρά τηλεφωνικών επικοινωνιών με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό, τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, τον Αυστραλό πρωθυπουργό Σκοτ Μόρισον και τον επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) Τέντρος Αντάνομ Γκεμπρεγέσους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »