Τι να ετοιμάζουν οι Τούρκοι τους επόμενους δύο μήνες κατά της Ελλάδας;
Περίεργα σενάρια για επιθετικά σχέδια της Άγκυρας κατά «ξένου» κράτους φέρεται να αποκαλύπτει αξιωματικός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων σε βίντεο.

Σύμφωνα με Έλληνα ειδικό, το εν λόγω άτομο είναι πρώην αξιωματικός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, το οποίο φέρεται να υπηρέτησε και στην τουρκική πρεσβεία στην Αθήνα.
Ο ίδιος τονίζει ότι Τούρκοι υπερεθνικιστές αξιωματικοί που ελέγχουν και πάλι τον στρατό (γιατί πότε τον έλεγχε ο ΑΚΡ;), θα δημιουργήσουν μια σοβαρή κρίση με την Ελλάδα προκειμένου να κάνουν πραξικόπημα στο εσωτερικό!

”Η χώρα (Τουρκία) ετοιμάζεται για μια νέα εποχή με δολοφονίες, αναταραχές στην κοινωνία και σχεδιάζει την δημιουργία μια σοβαρής κρίση με ένα ξένο κράτος.

Τ. Γκιουρντενίζ: “Η Τουρκία θα επιτεθεί στη νέα συνθήκη της Ελλάδας”
Το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο τον Αύγουστο του 2020 θα αποφασίσει για την Τουρκία ένα τρομερά σημαντικό γεγονός!”, γράφει ο ό ίδιος.

Επειδή έχουμε να κάνουμε με νέο-οθωμανούς Τούρκους, είτε Κεμαλιστές είτε ισλαμιστές, κρατάμε πάντα «μικρό καλάθι» σε όσες αποκαλύψεις κάνει, ειδικά ένας πρώην Τούρκος αξιωματικός γαλουχημένος με τα ιδεώδη του αιμοσταγή φονέα των Ελλήνων Μουσταφά Κεμάλ.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Κεμαλιστές εδώ και μήνες έκαναν δημόσια παράπονα στον Ερντογάν για την κυριότητα σε 25 ελληνικά νησιά μας, ενώ μόλις χθες συνελήφθηκαν 115 Τούρκοι στρατιωτικοί ως Γκιουλενιστές, ως απόδειξη ότι ο Ερντογάν ποτέ δεν είχε υπό έλεγχο τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

Τώρα αυτό που φέρεται να μας περιγράφει ο εν λόγω Τούρκος στρατιωτικός, ο οποίος διώκεται από τον Ερντογάν, αφορά μια παραλλαγή του γνωστού μας σχεδίου «Βαριοπούλα» που στρέφονταν αποκλειστικά κατά της Ελλάδος.

Υπάρχουν δυνάμεις στην Δύση που επιδιώκουν την πτώση του τουρκικού καθεστώτος και την άνοδο των Κεμαλιστών εδώ και μεγάλο διάστημα και σίγουρα σιγοντάρουν τέτοια σενάρια.

Η οικονομική δυσπραγία και η ανεργία, σε συνδυασμό με τις διώξεις και την πανδημία, θα προκαλέσουν πιθανόν σύντομα μια κατάσταση εξέγερσης εντός της Τουρκίας, την οποία θα μεγαλοποιήσουν ακόμα πιο πολύ οι αντίπαλοι του Τούρκου προέδρου.

Το σίγουρο είναι ότι όντως “βράζει” η τουρκική κοινωνία η οποία χάνει στρατιώτες σε Συρία και Λιβύη, ενώ πολλοί Τούρκοι μεταναστεύουν στο εξωτερικό λόγω του στυγνού καθεστώτος του ΑΚΡ και της ελίτ γύρω από τον Ερντογάν η οποία πλουτίζει συνεχώς.

”Γκριζάρει” Αιγαίο & Α. Μεσόγειο το Bloomberg: ”Αμφισβητούμενα τα ύδατα”
Αυτό το σκηνικό θα το εκμεταλλευτεί το «βαθύ» τουρκικό κράτος για να επιδιώξει πιθανόν κάτι πιο σοβαρό σε Αιγαίο και Έβρο κατά της Ελλάδος για να ρίξει τον Ερντογάν.

Είναι γνωστό επίσης ότι στην τουρκική πολιτική σκηνή η πτώση και η άνοδο κομμάτων και φατριών συνοδεύεται σχεδόν πάντα από σημαντικά γεγονότα που ταρακουνούν την τουρκική κοινωνία.

Παρόλα αυτά όμως οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις και αρχές είναι σε ύψιστη εγρήγορση εδώ και μήνες και παρακολουθούν στενά τα πάντα στην Τουρκία, για να αντιμετωπίσουν την πιθανολογούμενη τουρκική «έκρηξη» που φαίνεται να προετοιμάζουν κάποιοι «απέναντι» με πολύ μεγάλη επιμέλεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »