“Φαίνεται τελικά ότι ο κορονοϊος κολλάει στην Αγ Παρασκευή, κολλάει στην Κυψέλη, αλλά όχι έξω από το Μαξίμου και στην Ομόνοια όταν είναι για φιέστα

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η παρουσία κόσμου στα εγκαίνια της νέας πλατείας Ομονοίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιτίθεται στην κυβέρνηση με μια ειρωνική διαρροή τονίζοντας πως μπορεί ο κορονοϊός να κολλάει στην Κυψέλη και την Αγία Παρασκευή υπενθυμίζοντας με αυτό τον τρόπο τα πρόσφατα περιστατικά που έγιναν στις συγκεκριμένες περιοχές, αλλά όχι στο Μαξίμου και στην Ομόνοια όταν υπάρχει φιέστα.

Αναλυτικά οι πηγές ΣΥΡΙΖΑ αναφέρουν: «Φαίνεται τελικά ότι ο κορονοϊος κολλάει στην Αγ Παρασκευή, κολλάει στην Κυψέλη, αλλά όχι έξω από το Μαξίμου και στην Ομόνοια όταν είναι για φιέστα. Όλο και κάτι καινούργιο μαθαίνουμε για την πανδημία…».

Αφορμή για την επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ στάθηκαν τα εγκαίνια της νέας πλατείας Ομονοίας παρουσία του δημάρχου της Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη, αλλά και αρκετού κόσμου που παρακολούθησε την ομολογουμένως εντυπωσιακή αλλαγή εικόνας της περιοχής. 

Η «νέα» πλατεία Ομονοίας, έγινε πόλος έλξης και δεκάδες πολίτες θαύμαζαν το σιντριβάνι, που τέθηκε σε λειτουργία.

Πρόκειται για ένα, από τα μεγαλύτερα σε όγκο νερού σε ολόκληρη την Ευρώπη- με διάμετρο 30 μέτρων που ο κεντρικός του πίδακας τινάζει το νερό σε ύψος ως και 20 μέτρα ενώ συνολικά διαθέτει 188 δέσμες νερού και 177 υποβρύχιους προβολείς που δημιουργούν μια πανδαισία φωτός και χρωμάτων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »