Πρόκειται για μία σημαντική αποκάλυψη, που δείχνει πως η Άγκυρα έχει εμπλακεί σε όλα τα μέτωπα.

Βίντεο του αρμενικού στρατού δείχνει την καταστροφή οχυρών των Αζέρων
Το Αρμενικό Υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε ένα νέο βίντεο που φέρεται να δείχνει την καταστροφή δύο οχυρώσεων του στρατού του Αζερμπαϊτζάν κοντά στην περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ. Το υπουργείο ισχυρίζεται ότι οι οχυρώσεις χρησιμοποιήθηκαν ως ορμητήρια από τις δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν.

Το βίντεο δείχνει, μεταξύ άλλων, φιγούρες, πιθανώς στρατεύματα του Αζερμπαϊτζάν δευτερόλεπτα πριν το σημείο χτυπηθεί από βλήμα το οποίο προκάλεσε ένα τεράστιο νέφος σκόνης και καπνού.

Δεν είναι σαφές πότε ή πού καταγράφηκε το βίντεο, εκτός από τον ισχυρισμό ότι γυρίστηκε προφανώς στην περιοχή του Καραμπάχ.

Το βίντεο:

Πασινιάν: Μπορεί να αναγνωρίσουμε το Καραμπάχ
Η Αρμενία μπορεί να αναγνωρίσει τη Δημοκρατία του Ναγκόρνο-Καραμπάχ εάν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει στον τερματισμό της ένοπλης σύγκρουσης με το Αζερμπαϊτζάν, δήλωσε ο πρωθυπουργός Νικόλ Πασινιάν στο Channel One της Ρωσίας.

«Εάν η ανάλυσή μας δείξει ότι αυτό θα είναι χρήσιμο για το Καραμπάχ και για την επίλυση του προβλήματος, θα κάνουμε αυτό το βήμα. Σε άλλη περίπτωση θα απέχουμε» δήλωσε ο Πασινιάν.

Το Ναγκόρνο-Καραμπάχ έχει μετατραπεί σε «θέατρο συγκρούσεων», με Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν να αλληλοκατηγούνται σχετικά με το ποια ευθύνεται για την ανάφλεξη στην περιοχή.

Οι νέες εχθροπραξίες εκκίνησαν στα τέλη Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στις 27 του μηνός. Έκτοτε, η στρατιωτική παρουσία στην περιοχή αγγίζει το «κόκκινο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »